Tort cu unt de miere
Tortul cu unt de miere ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de deserturi. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 525 calorii, 7g de proteine, și 31g de grăsime pe porție. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Un amestec de zahăr, extract de vanillan, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 25%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tort cu unt de miere, Tort Cu Strat De Unt De Miere, și Tort de unt de arahide cu miere de unt cu ciocolată-Streusel cu unt de arahide.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți și făinați o tigaie Bundt de 9 inch. Cerneti impreuna faina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu si sarea. Pune deoparte.
Într-un castron mare, cremă împreună untul și zahărul până când sunt ușoare și pufoase.
Adăugați ouăle pe rând, bătând bine cu fiecare adăugare, apoi amestecați vanilia.
Adăugați amestecul de făină alternativ cu smântâna; bate bine.
Întindeți jumătate din aluat în tigaia pregătită.
Se amestecă scorțișoara și 1 cană de zahăr.
Presărați cea mai mare parte peste aluatul din tigaie.
Întindeți restul de aluat în tigaie și presărați orice amestec de zahăr rămas deasupra.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 60 până la 70 de minute sau până când o scobitoare introdusă în tort iese curată. Se lasă să se răcească timp de 10 minute înainte de a se răsturna pe o grătar pentru a se răci complet.