Tort cu unt de cocos cu lapte de gheață de ghimbir

Tort cu unt de cocos cu lapte de gheață de ghimbir
Tortul cu unt de cocos cu lapte de gheață de ghimbir ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 256 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de extract de vanillan, zahăr pudră, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Lapte auriu: Turmeric cremos și ceai de ghimbir cu lapte de cocos, Supă de sfeclă, ghimbir și lapte de cocos, și Carne de porc fiartă cu lapte de cocos cu iarbă de lămâie și ghimbir pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Înveliți o tigaie cu formă de arc de 9 inci (3 inci adâncime) cu spray de gătit; praf cu 2 linguri de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
3
Așezați untul într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până când este cremos și palid (aproximativ 2 minute); adăugați treptat 1 1/3 căni de zahăr. Bateți la viteză mare 3 minute sau până devine pufos. Bate în vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
4
Adăugați albușuri de ou, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare. Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
5
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Combinați laptele și Zara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
LapteLapte
7
Adăugați amestecul de făină și amestecul de zară alternativ la amestecul de zahăr, începând și terminând cu amestecul de făină. Îndoiți în nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
Nucă De CocosNucă De Cocos
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
8
Coaceți la 350 timp de 55 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie 15 minute pe grătar; scoateți din tigaie. Se răcește complet pe grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
9
Se presară cu zahăr pudră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
10
Se servește cu lapte de gheață de ghimbir.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GhimbirGhimbir
LapteLapte
GheațăGheață
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista