Tort cu unt de arahide cu ciocolată cu cremă de brânză și glazură cu degete de unt
O porție conține 887 calorii, 13g de proteine, și 43G de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână făină pentru toate scopurile, arahide glazurate, batoane de bomboane butterfinger și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Fursecuri de ciocolată cu glazură de brânză cremă de unt de arahide, Ciocolata Chip Cookie Crunch tort cu unt maro crema de branza glazura, și Tort de ciocolată cu ciocolată cu lapte-glazură de unt de arahide și unt de arahide fragil.
Instrucțiuni
1
Aduceți smântâna și zahărul la foc mic în cratiță, amestecând pentru a dizolva zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Tigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc.
3
Adăugați ciocolată; lăsați să stea 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
4
Bateți până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
5
Bateți în unt de arahide. Chill descoperit peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De Arahide
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
1
Preîncălziți cuptorul la 350 buc. F. Unt trei tigăi de tort cu diametrul de 9 inci, cu laturi înalte de 1 1/2 inci. Căptușiți fundul cu hârtie pergament. Cerneti primele 4 ingrediente intr-un bol mediu. Folosind mixerul electric, bateți untul și untul de arahide într-un castron mare până se omogenizează. Bateți în zahăr. Bateți în ouă, câte 1, apoi vanilie. La viteză mică, bateți în amestecul de făină în 4 adaosuri alternativ cu zară în 3 adaosuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De Arahide
Lapte Bătut
Vanilie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Mixer De Mână
Bol
Cuptor
2
Împărțiți aluatul între tigăi și răspândiți uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3
Coaceți prăjiturile până când testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 25 de minute. Prăjituri reci 5 minute. Întoarceți-vă pe rafturi; desprindeți pergamentul. Se răcește complet prăjiturile.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Folosind mixerul electric, bateți crema de brânză, 1 1/4 căni de zahăr pudră, unt și vanilie într-un castron mare pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Cremă De Brânză
Vanilie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
2
Bateti frisca si 3/4 cana zahar pudra intr-un bol pana cand amestecul tine varfuri medii-ferme. Îndoiți în amestecul de cremă de brânză în 3 adaosuri; se răcește până când este ferm, dar se întinde, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Frișcă
Cremă De Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Așezați 1 strat de tort, cu partea de jos în sus, pe fundul tigaiei de 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Formă Tartă
4
Se întinde cu jumătate de umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Așezați un alt strat, cu partea de jos în sus, pe suprafața de lucru.
6
Se întinde cu umplutura rămasă; așezați deasupra primului strat. Se acoperă cu stratul de tort rămas, cu partea de jos în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
7
Întindeți glazura deasupra și părțile laterale ale tortului. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți cu cupola de tort; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
8
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 2 ore înainte de a continua.) Apăsați bomboane și arahide pe partea de sus a tort.