Tort Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată

Tort Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată
Această rețetă face 10 porții cu 684 calorii, 17g de proteine, și 40g de grăsime fiecare. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt de arahide cremos, lapte, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de ciocolată cu ciocolată cu lapte-glazură de unt de arahide și unt de arahide fragil, Tort de ciocolată cu unt de arahide cu o glazură specială de unt de arahide, și Ciocolata Chip unt de arahide Pound tort w / unt de arahide glazura pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Cerneti faina, praful de copt si sarea intr-un bol mediu; pus deoparte. În vasul unui mixer de stand, bateți zahărul, 1/2 cană de unt și untul de arahide până la crem. Crăpați ouăle într-un vas mic (nu bateți) și adăugați vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Unt De ArahideUnt De Arahide
VanilieVanilie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
BolBol
3
Adăugați ouă în amestecul de unt 1 Odată, răzuind interiorul vasului după cum este necesar. Bateți amestecul de făină și laptele în loturi alternative, începând și terminând cu făina și asigurându-vă că fiecare adăugare este complet încorporată înainte de a adăuga următoarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Unt și făină 2 rotunde 9-in. tort de bucătărie. Împărțiți aluatul uniform între tigăi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
5
Coaceți până se rumenesc și o scobitoare introdusă în centrul fiecărui tort iese curată, 25 până la 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
6
Prăjituri reci 5 minute. Inversați pe un raft, îndepărtați tigăile și lăsați să se răcească la temperatura camerei, cel puțin 40 de minute.
7
Faceți umplutura: într-un castron mediu cu un mixer electric, bateți împreună untul de arahide, crema de brânză, zahărul pudră și laptele până se omogenizează și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Unt De ArahideUnt De Arahide
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
8
Asamblați tortul: Dollop 1 lingură. umplerea untului de arahide pe un suport pentru tort (pentru a ține tortul pe loc).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De ArahideUnt De Arahide
9
Așezați 1 strat de tort pe suport.
10
Se întinde cu umplutura de unt de arahide rămasă. Sus cu al doilea strat. Începând cu partea de sus, apoi lucrând în jos pe laturi, tort de îngheț cu glazură de fudge. Decorați marginea superioară cu bucăți de bomboane și alune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De ArahideUnt De Arahide
GlazuraGlazura
ArahideArahide
BomboaneBomboane
Arahide Sărate Cu Coajă Roșie, Disponibile Pe Culoarul Pieței Cu GustăriArahide Sărate Cu Coajă Roșie, Disponibile Pe Culoarul Pieței Cu Gustări
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții10
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista