Tort Cu Unt
Tortul cu unt este un vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 421 calorii. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de praf de copt, făină, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Tort Ușor Cu Unt Cu Glazură De Unt Rumenită, Cel Mai Bun Tort De Unt Cu Glazură De Unt Rumenit, și Tort De Unt Cu Glazură De Unt Rumenită.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor o tigaie pătrată de 8 inci. Tapetați fundul cu hârtie de ceară sau praf ușor cu făină.
Cernem împreună făina, sarea și praful de copt.
Cremă untul și amestecă zahărul alb, ouăle și vanilia. Bateți până devine ușor și pufos.
Adăugați ingredientele uscate cernute în amestecul crem alternativ cu laptele. Se amestecă până se amestecă.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 50 până la 55 de minute sau până când tortul revine când este ușor atins.
Scoateți din tigaie și lăsați-o să se răcească.
Adăugați 1/4 linguriță de nucșoară la ingredientele uscate și amestecați 1 cană de afine proaspete în aluat înainte de a o coace.
Tăiați-l în pătrate cât este încă fierbinte.