Tort Cu Strat Espresso

Tort Cu Strat Espresso
Tort strat Espresso ar putea fi doar vegetarian rețeta pe care ai căutat-o. O porție conține 311 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 32 de cenți pe porție, veți obține un desert care servește 18. Această rețetă din rețetele mele necesită sare, zahăr brun, zară și unt. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 12%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Tort cu strat de ciocolată și Espresso cu glazură de unt de arahide, Espresso-tort cu strat de ciocolată cu ciocolată albă-glazură Mascarpone, și Bare Espresso De Ciocolată Sănătoase Fără Coacere Cu 3 Straturi.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Pentru a pregăti tortul, acoperiți tigăile rotunde de 2 (9 inci) cu spray de gătit; linia de jos a tigăilor cu hârtie de ceară. Înveliți hârtia de ceară cu spray de gătit; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
3
Combinați apa fierbinte și 2 linguri de espresso într-un castron mic, amestecând pentru a se dizolva; pus deoparte. Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit. Cerneti impreuna faina, bicarbonatul de sodiu si sarea; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Picături De Curcan PrăjitPicături De Curcan Prăjit
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
4
Combinați zahărul granulat și 1/4 cană de zahăr brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum DorițiColorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Chipsuri De UntChipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Chipsuri De Unt
5
Așezați 1/4 cană amestec de zahăr, scurtare și vanilie într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză mică 30 de secunde sau până când sunt bine combinate. Creșteți viteza la mediu; adăugați amestecul de zahăr rămas, 1/4 cană la un moment dat, bătând 15 secunde între fiecare adăugare. Răzuiți părțile laterale ale bolului; bateți încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mere Tarta Tocate Decojite (aproximativ 5 Medii)Mere Tarta Tocate Decojite (aproximativ 5 Medii)
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
6
Adăugați ouă, câte 1, bătând 1 minut după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(Keebler)(Keebler)
7
Adăugați amestecul de espresso, bătând până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
8
Adăugați amestecul de făină și Zara alternativ la amestecul de ouă, începând și terminând cu amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
(Keebler)(Keebler)
9
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite.
10
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi 10 minute pe un suport de sârmă; scoateți din tigăi. Se răcește complet pe grătar. Aruncați hârtia de ceară.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
11
Pentru a pregăti glazura, topiți untul într-o cratiță medie și grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Pahare Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierPahare Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
12
Adăugați 1/2 cană de zahăr brun; gatiti 3 minute sau pana cand amestecul este neted, amestecand frecvent cu un tel. Se amestecă laptele evaporat, câte 1 lingură odată; gatiti 3 minute sau pana cand amestecul seamana cu sosul de caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă
Apă ObișnuităApă Obișnuită
Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Chipsuri De UntChipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Chipsuri De Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
13
Se ia de pe foc; se amestecă 2 lingurițe de espresso. Se răcește la temperatura camerei. Se amestecă vanilia. Adăugați treptat zahăr pudră, amestecând cu un tel până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
14
Așezați 1 strat de tort pe o farfurie; se întinde cu 1/2 cană glazură. Se acoperă cu stratul de tort rămas; întindeți glazura rămasă deasupra și părțile laterale ale tortului. Aranjați boabele de cafea în jurul marginii superioare a tortului, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De CafeaBoabe De Cafea
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
15
Lăsați tortul să stea 1 oră sau până când glazura este setată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții18
Scor De Sănătate1
Revista