Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu strat dublu de ciocolată. Această rețetă servește 12 și costă 1,45 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 43G de grăsime, și un total de 612 calorii. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână cafea, pudră de cacao, zară și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Tort Cu Strat Dublu De Ciocolată, Tort Cu Strat Dublu De Ciocolată, și Tort Cu Strat Dublu De Ciocolată.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 300 F. și vasele de grăsime. Căptușiți fundul cu runde de hârtie de ceară și hârtie de grăsime.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Ceară
Cuptor
2
Tăiați fin ciocolata și într-un castron combinați cu cafea fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Cafea
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Lăsați amestecul să stea, amestecând ocazional, până când ciocolata este topită și amestecul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
4
Într-un castron mare cernem împreună zahărul, făina, pudra de cacao, bicarbonatul de sodiu, praful de copt și sarea. Într-un alt castron mare cu un mixer electric bateți ouăle până se îngroașă ușor și de culoare lămâie (aproximativ 3 minute cu un mixer în picioare sau 5 minute cu un mixer de mână). Adăugați încet ulei, zară, vanilie și amestec de ciocolată topită în ouă, bătând până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Pudră De Cacao
Lapte Bătut
Ciocolata
Vanilie
Făină Pentru Toate Scopurile
Lămâie
Zahăr
Ouă
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
5
Adăugați amestecul de zahăr și bateți la viteză medie până când se combină bine. Împărțiți aluatul între tigăi și coaceți în mijlocul cuptorului până când un tester introdus în centru iese curat, 1 oră până la 1 oră și 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Răciți straturile complet în tigăi pe rafturi. Rulați un cuțit subțire în jurul marginilor tigăilor și inversați straturile pe rafturi. Îndepărtați cu grijă hârtia de ceară și răciți complet straturile. Straturile de tort pot fi făcute cu 1 zi înainte și păstrate, învelite bine în folie de plastic, la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Hârtie De Ceară
Cuțit
1
Se toacă fin ciocolata. Într-o cratiță de 1 1/2 până la 2 litri, aduceți smântâna, zahărul și siropul de porumb la fierbere la foc moderat, amestecând până când zahărul este dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Porumb
Ciocolata
Cremă
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Tigaie Cu Sos
2
Scoateți tigaia de pe foc și adăugați ciocolată, amestecând până când ciocolata se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Tigaie
3
Tăiați untul în bucăți și adăugați la glazură, amestecând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Transferați glazura într-un castron și răciți, amestecând ocazional, până când se întinde (în funcție de ciocolata folosită, poate fi necesar să răciți glazura până la consistența tartinabilă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Glazura
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Întindeți glazura între straturile de tort și deasupra și părțile laterale. Tortul se păstrează, acoperit și răcit, 3 zile. Aduceți tortul la temperatura camerei înainte de servire.