Tort Cu Strat De Șampanie Roz

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu strat de șampanie roz. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 502 calorii. Această rețetă servește 12. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Anul Nou. Un amestec de albușuri de ou, zahăr pudră, perle roz comestibile și/sau sclipici roz comestibile și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort De Șampanie Roz, Tort Cu Strat De Limonadă Roz, și Tort Cu Strat De Limonadă Roz.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Pulverizați fundul și părțile laterale ale a două tigăi rotunde de 8 sau 9 inci cu spray de copt cu făină.
Într-un castron mare, amestecați împreună amestecul de tort și 1 1/4 cești de șampanie.
Adăugați ulei, albușuri de ou și culoarea alimentelor; bate cu mixer electric la viteză medie 2 minute.
Coaceți conform instrucțiunilor de pe cutie Pentru runde de 8 sau 9 inci. Se răcește 10 minute.
Scoateți prăjiturile din tigăi în rafturile de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Într-un castron mediu, bateți ingredientele de glazură cu mixerul electric la viteză medie până la omogenizare. Pe farfuria de servire, Așezați 1 strat de tort, cu partea rotunjită în jos. Îngheț de sus a stratului de tort. Sus cu al doilea strat, cu partea rotunjită în sus. Partea de îngheț și partea de sus a tortului.
Se presară cu garnituri. Depozitați ușor acoperit.