Tort cu strat de trufe de ciocolată albă și ciocolată

Tort cu strat de trufe de ciocolată albă și ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Trufa de ciocolată albă și tortul cu strat de ciocolată. O porție conține 710 calorii, 8g de proteine, și 44G de grăsime. Această rețetă servește 14 și costă 1,94 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați unt, pudră de cacao, amaretto și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 29%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Tort Cu Strat De Trufe De Ciocolată, Tort cu strat de ciocolată albă cu umplutură de caise și cremă de unt de ciocolată albă, și Espresso-tort cu strat de ciocolată cu ciocolată albă-glazură Mascarpone pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tapetați foaia de copt cu folie. Se amestecă ciocolata și scurtarea în partea de sus a cazanului dublu setat peste apă fierbinte până se topește și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
CiocolataCiocolata
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan DubluCazan Dublu
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
2
Se toarnă pe foaia de copt pregătită, înclinând tigaia pentru a răspândi amestecul de ciocolată în dreptunghi neregulat de 14x9 inci. Se dă la frigider până când este ferm, aproximativ 12 minute. Pulverizați tăietori de prăjituri asortate în formă de stea cu spray antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Cookie-uriCookie-uri
Ardei ArbolArdei Arbol
Echipamente pe care le vei folosi
Colorant Alimentar în Gel Roz, Verde și AlbastruColorant Alimentar în Gel Roz, Verde și Albastru
Foaie De CoptFoaie De Copt
TigaieTigaie
3
Tăiați Stele. Se dă la frigider până la ferm, aproximativ 30 de minute. Folosind o spatulă mică offset, transferați cu atenție stelele 1 la un moment dat pe o altă foaie de copt căptușită cu folie. Dați la frigider până când este gata de utilizare. (Se poate face cu 3 zile înainte. Acoperiți și păstrați la frigider.)
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
1
Preîncălziți cuptorul la 350 buc. F. Unt două tigăi de tort cu diametrul de 9 inci, cu laturi înalte de 1 1/2 inci. Căptușiți fundul cu hârtie pergament; unt pergament. Se amestecă ciocolata neîndulcită într-o cratiță medie grea la foc mic până se topește și se omogenizează. Se răcește ușor. Cerneti faina, pudra de cacao, praful de copt, bicarbonatul de sodiu si sarea intr-un bol mediu. Folosind mixerul electric, bateți zahărul și untul într-un castron mare până se omogenizează bine. Bateți în ciocolată călduță topită neîndulcită și vanilie. Bateți ouăle, câte 1, amestecând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata De Copt NeindulcitaCiocolata De Copt Neindulcita
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Pudră De CacaoPudră De Cacao
VanilieVanilie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Mixer De MânăMixer De Mână
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
CuptorCuptor
2
Se amestecă în amestecul de pudră de cacao în 3 adaosuri, alternând cu lapte în 2 adaosuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
LapteLapte
3
Împărțiți aluatul între tigăile pregătite.
4
Coaceți prăjiturile până când testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 35 de minute. Prăjituri răcoroase în tigăi pe rafturi 10 minute. Rulați cuțitul în jurul marginii fiecărei tigaie pentru a slăbi prăjiturile. Întoarceți prăjiturile pe rafturi și răciți complet. Îndepărtați pergamentul.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
TigaieTigaie
1
Aduceți 1 cană smântână și unt la foc mic într-o cratiță medie grea la foc mediu, amestecând până se topește untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc.
3
Adăugați ciocolată albă și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată AlbăCiocolată Albă
4
Bateți în vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Se toarnă 1 1/2 căni umplutură de ciocolată albă într-un castron mic; acoperiți și congelați până la rece, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată AlbăCiocolată Albă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Lăsați amestecul de ciocolată albă rămas în cratiță să stea la temperatura camerei până când este călduț, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată AlbăCiocolată Albă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Folosind mixerul electric, bateți restul de 2 căni de smântână și extract de migdale într-un castron mare până se formează vârfuri. Lucrând în 3 loturi, pliați în amestec călduț de ciocolată albă. Frigider frisca glazura doar până când vârfurile medii dețin, pliere ocazional, aproximativ 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată AlbăCiocolată Albă
Extract De MigdaleExtract De Migdale
FrișcăFrișcă
GlazuraGlazura
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
8
Periați 2 linguri amaretto deasupra fiecărui strat de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior AmarettoLichior Amaretto
9
Așezați 1 strat pe platou.
10
Întindeți 1 1/2 căni de umplutură de ciocolată albă răcită. Se acoperă cu al doilea strat de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată AlbăCiocolată Albă
Ardei ArbolArdei Arbol
11
Întindeți glazura de frișcă deasupra și părțile laterale ale tortului. Se răcește până se răcește și se fixează, aproximativ 1 oră. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și păstrați la frigider.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
GlazuraGlazura
Ardei ArbolArdei Arbol
12
Aranjați stelele de ciocolată decorativ deasupra tortului și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții14
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista