Tort cu strat de trufe de ciocolată albă și ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Trufa de ciocolată albă și tortul cu strat de ciocolată. O porție conține 710 calorii, 8g de proteine, și 44G de grăsime. Această rețetă servește 14 și costă 1,94 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați unt, pudră de cacao, amaretto și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 29%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Tort Cu Strat De Trufe De Ciocolată, Tort cu strat de ciocolată albă cu umplutură de caise și cremă de unt de ciocolată albă, și Espresso-tort cu strat de ciocolată cu ciocolată albă-glazură Mascarpone pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tapetați foaia de copt cu folie. Se amestecă ciocolata și scurtarea în partea de sus a cazanului dublu setat peste apă fierbinte până se topește și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
Ciocolata
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan Dublu
Foaie De Copt
Folie De Aluminiu
2
Se toarnă pe foaia de copt pregătită, înclinând tigaia pentru a răspândi amestecul de ciocolată în dreptunghi neregulat de 14x9 inci. Se dă la frigider până când este ferm, aproximativ 12 minute. Pulverizați tăietori de prăjituri asortate în formă de stea cu spray antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Cookie-uri
Ardei Arbol
Echipamente pe care le vei folosi
Colorant Alimentar în Gel Roz, Verde și Albastru
Foaie De Copt
Tigaie
3
Tăiați Stele. Se dă la frigider până la ferm, aproximativ 30 de minute. Folosind o spatulă mică offset, transferați cu atenție stelele 1 la un moment dat pe o altă foaie de copt căptușită cu folie. Dați la frigider până când este gata de utilizare. (Se poate face cu 3 zile înainte. Acoperiți și păstrați la frigider.)
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula Offset
Foaie De Copt
Folie De Aluminiu
1
Preîncălziți cuptorul la 350 buc. F. Unt două tigăi de tort cu diametrul de 9 inci, cu laturi înalte de 1 1/2 inci. Căptușiți fundul cu hârtie pergament; unt pergament. Se amestecă ciocolata neîndulcită într-o cratiță medie grea la foc mic până se topește și se omogenizează. Se răcește ușor. Cerneti faina, pudra de cacao, praful de copt, bicarbonatul de sodiu si sarea intr-un bol mediu. Folosind mixerul electric, bateți zahărul și untul într-un castron mare până se omogenizează bine. Bateți în ciocolată călduță topită neîndulcită și vanilie. Bateți ouăle, câte 1, amestecând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata De Copt Neindulcita
Bicarbonat De Sodiu
Pudră De Cacao
Vanilie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Ouă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Mixer De Mână
Tigaie Cu Sos
Bol
Cuptor
2
Se amestecă în amestecul de pudră de cacao în 3 adaosuri, alternând cu lapte în 2 adaosuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Cacao
Lapte
3
Împărțiți aluatul între tigăile pregătite.
4
Coaceți prăjiturile până când testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 35 de minute. Prăjituri răcoroase în tigăi pe rafturi 10 minute. Rulați cuțitul în jurul marginii fiecărei tigaie pentru a slăbi prăjiturile. Întoarceți prăjiturile pe rafturi și răciți complet. Îndepărtați pergamentul.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Cuțit
Tigaie
1
Aduceți 1 cană smântână și unt la foc mic într-o cratiță medie grea la foc mediu, amestecând până se topește untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc.
3
Adăugați ciocolată albă și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Albă
4
Bateți în vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
5
Se toarnă 1 1/2 căni umplutură de ciocolată albă într-un castron mic; acoperiți și congelați până la rece, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Albă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Lăsați amestecul de ciocolată albă rămas în cratiță să stea la temperatura camerei până când este călduț, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Albă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
7
Folosind mixerul electric, bateți restul de 2 căni de smântână și extract de migdale într-un castron mare până se formează vârfuri. Lucrând în 3 loturi, pliați în amestec călduț de ciocolată albă. Frigider frisca glazura doar până când vârfurile medii dețin, pliere ocazional, aproximativ 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Albă
Extract De Migdale
Frișcă
Glazura
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
8
Periați 2 linguri amaretto deasupra fiecărui strat de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior Amaretto
9
Așezați 1 strat pe platou.
10
Întindeți 1 1/2 căni de umplutură de ciocolată albă răcită. Se acoperă cu al doilea strat de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Albă
Ardei Arbol
11
Întindeți glazura de frișcă deasupra și părțile laterale ale tortului. Se răcește până se răcește și se fixează, aproximativ 1 oră. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și păstrați la frigider.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
Glazura
Ardei Arbol
12
Aranjați stelele de ciocolată decorativ deasupra tortului și serviți.