Tort Cu Strat De Nucă De Rom-Mocha

Tort Cu Strat De Nucă De Rom-Mocha
Rum-Mocha nuc strat tort ar putea fi doar desert pe care il cautati. O porție conține 829 calorii, 13g de proteine, și 66g de grăsime. Pentru $2.17 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Un amestec de pudră de cacao, extract de vanillan, rom și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort Cu Strat De Mocha-Nuc Aurit, Tort Cu Strat De Mocha, și Tort Cu Strat De Mocha.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Ungeți două tigăi rotunde de tort de 9 inci și tapetați fundul cu hârtie pergament. Ungeți pergamentul și praful cu pesmet, eliminând orice exces. Într-un robot de bucătărie, pulsează nucile până se toacă mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Adăugați pudra de cacao, făina de tort și pudra de espresso și pulsați până când nucile sunt măcinate fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Făină De TortFăină De Tort
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
4
Transferați într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Într-un castron mare, folosind un mixer electric, bateți gălbenușurile la viteză medie până când sunt groase și palide, 3 minute. Bateți în 2/3 cană de zahăr; creșteți viteza la mare și bateți până se îngroașă, aproximativ 5 minute. Bate în vanilie. Într-un castron mediu, folosind bătăi curate, bateți albușurile și sarea la viteză medie până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat restul de 1/3 cană de zahăr și bateți cu viteză mare până când albii sunt rigizi și lucioși. Îndoiți albușurile și nucile măcinate în amestecul de gălbenușuri în 3 loturi; pliați doar până nu rămân dungi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Împărțiți aluatul între tigăile pregătite; neteziți blaturile.
7
Coaceți aproximativ 20 de minute, până când prăjiturile sunt aurii și elastice.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Se transferă într-un raft timp de 10 minute, apoi se inversează prăjiturile și se răcește complet. Desprindeți pergamentul; întoarceți prăjiturile cu partea dreaptă în sus.
9
Umpleți un castron mediu cu apă cu gheață. Într-un castron mediu rezistent la căldură, bateți gălbenușurile, zahărul și sarea. Treceți treptat în espresso dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
10
Așezați vasul peste o cratiță cu apă abia fierbinte și gătiți, amestecând cu o spatulă, până când gălbenușurile sunt suficient de groase pentru a acoperi spatula și un termometru citit instantaneu introdus în amestec înregistrează 175, aproximativ 10 minute. Puneți vasul în baia de gheață și răciți, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
11
Într-un castron mare, folosind un mixer electric, bateți untul la viteză medie până se omogenizează. Bateți amestecul de gălbenușuri în 4 loturi, bătând bine între adaosuri. Bateți lichiorul și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(din Cutie)(din Cutie)
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
12
Folosind un cuțit zimțat, împărțiți fiecare tort pe jumătate orizontal. Așezați un strat superior, tăiat cu fața în sus, pe o farfurie de tort; periați-l cu 2 linguri de rom și întindeți-l cu 1/2 cană din umplutură. Se acoperă cu un strat de tort de jos; periați cu încă 2 linguri de rom și întindeți cu încă 1/2 cană de umplutură. Repetați cu stratul de tort superior rămas, terminând cu stratul inferior, tăiat cu partea în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
13
Ungeți partea superioară a tortului cu restul de 2 linguri de rom și întindeți părțile laterale ale tortului cu un strat subțire de umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Miere De CitriceMiere De Citrice
14
Întindeți umplutura rămasă deasupra. Apăsați nucile tocate în jurul părții tortului. Dați la frigider tortul cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(vândut Pe Culoarul De Produse Lactate)(vândut Pe Culoarul De Produse Lactate)
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
15
Lăsați tortul să stea la temperatura camerei timp de 15 minute, apoi împrăștiați jumătățile de nucă deasupra înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumatati De NucJumatati De Nuc
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții10
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista