Tort Cu Strat De Migdale Cu Glazură De Ciocolată Albă

Tort Cu Strat De Migdale Cu Glazură De Ciocolată Albă
Această rețetă servește 10 și costă 1,94 USD pe porție. O porție conține 797 calorii, 11g de proteine, și 50g de grăsime. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână extract de migdale, zahăr de cofetari, cremă de brânză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tortul Whiteout: tort cu strat alb cu glazură de ciocolată albă, Tort cu strat de migdale cu Vanillan bătut și glazură de ciocolată, și Espresso-tort cu strat de ciocolată cu glazură de ciocolată albă-Mascarpone pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: două tigăi de tort rotunde de 9 inci
2
Faceți tortul: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți ușor două tigăi rotunde de 9 inci și tapetați fundul cu hârtie pergament; ungeți pergamentul și praful cu făină, atingând excesul. Pulsează 2 căni făină, praful de copt, sarea și migdalele într-un robot de bucătărie până când nucile sunt măcinate fin într-o pulbere, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Rece, Pentru ServireLapte Rece, Pentru Servire
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
3
Bateti albusurile, laptele si extractele de vanilie si migdale intr-un bol mediu pana cand sunt combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Lapte Rece, Pentru ServireLapte Rece, Pentru Servire
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Bateți 1 unt de băț și zahărul granulat într-un bol mare cu un mixer la viteză medie până când este ușor și pufos, aproximativ 3 minute. Reduceți viteza mixerului la scăzut; bateți în amestecul de făină în 3 adaosuri, alternând cu amestecul de lapte, începând și terminând cu făina, până când se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Împărțiți aluatul între tigăile pregătite și neteziți vârfurile.
6
Coaceți până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, 25 până la 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
7
Transferați în rafturi și lăsați să se răcească în tigăi. (Prăjiturile pot fi congelate, învelite în folie de plastic, timp de până la 2 săptămâni. Desfaceți și dezghețați la temperatura camerei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
8
Faceți glazura: cuptorul cu microunde ciocolata albă într-un bol sigur pentru microunde la intervale de 20 de secunde, amestecând, până se topește; deoparte. Bateți crema de brânză, untul, zahărul cofetarilor și vanilia într-un bol mare cu un mixer la viteză medie până la neted și cremos, aproximativ 4 minute. Îndoiți ușor ciocolata albă topită cu o spatulă de cauciuc. (Glazura poate fi refrigerată, acoperită, timp de până la 2 zile. Bateți cu un mixer pentru a se înmuia chiar înainte de a îngheța tortul.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Lapte Rece, Pentru ServireLapte Rece, Pentru Servire
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Asamblați tortul: slăbiți marginile prăjiturilor cu un cuțit, apoi răsturnați 1 strat pe un platou și îndepărtați pergamentul.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
10
Întindeți 1 până la 1 1/2 căni de glazură deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
11
Scoateți celălalt strat din tigaie, îndepărtați pergamentul și așezați cu grijă deasupra primului strat. Acoperiți partea superioară și părțile laterale ale tortului cu un strat subțire de glazură (acesta este "stratul de firimituri"; nu trebuie să fie perfect). Se răcește 15 minute, apoi se acoperă cu glazura rămasă și se decorează cu nonpareils.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NonpareilsNonpareils
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
12
Sursă foto: Johnny Miller
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista