Tort cu strat de lămâie cu caș de lămâie și Mascarpone

Tort cu strat de lămâie cu caș de lămâie și Mascarpone
Această rețetă face 12 porții cu 587 calorii, 11g de proteine, și 48G de grăsime fiecare. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână brânză mascarpone, gălbenușuri de ou, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Tort Cu Strat De Caș De Lămâie, Tort Cu Strat De Caș De Lămâie, și Tort Cu Strat De Lămâie Cu Caș Și Afine.

Instrucțiuni

1
Bateți primele 4 ingrediente într-un bol metalic mediu. Puneți vasul peste cratița cu apă clocotită (nu lăsați fundul vasului să atingă apa).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Bateți constant până când se îngroașă și termometrul cu citire instantanee introdus în registrele de amestec 160 F, aproximativ 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
3
Scoateți vasul de peste apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Adăugați unt; bateți până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
5
Transferați 1 cană de caș într-un castron mic pentru a se întinde pe straturile de tort. Rezervați cașul rămas pentru umplere. Apăsați folia de plastic direct pe suprafața ambelor caș. Se răcește peste noapte. (Se poate face cu 3 zile înainte. Păstrați la rece.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1
Poziționați suportul în centrul cuptorului și preîncălziți-l la 375 F. Linia de jos a două tigăi de tort cu diametrul de 9 inci, cu laturi înalte de 1 1/2 inci, cu hârtie pergament (nu ungeți tigăile sau pergamentul). Folosind mixerul electric, bateți gălbenușurile de ou și 7 linguri de zahăr într-un castron mare până când amestecul este foarte gros și se formează panglici care se dizolvă încet atunci când bătăile sunt ridicate, aproximativ 4 minute. Folosind bătăi curate și uscate, bateți albușurile într-un alt castron mare până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Adăugați restul de 7 linguri de zahăr, 1 lingură la un moment dat, bătând până când este rigid și lucios. Îndoiți jumătate de alb în amestec de gălbenușuri, apoi Cerneți jumătate de făină și 1/4 linguriță de sare și pliați ușor până se încorporează. Îndoiți albușurile rămase, apoi cerneți făina rămasă și pliați doar până se combină, având grijă să nu dezumflați aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
3
Împărțiți aluatul între tigăi; blaturi netede.
4
Coaceți până când testerul introdus în centrul prăjiturilor iese curat, aproximativ 15 minute. Se răcește în tigăi pe rafturi.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Rulați cuțitul în jurul marginii tigăilor pentru a slăbi prăjiturile. Inversați prăjiturile pe runde de carton cu diametrul de 9 inci, atingând suprafața de lucru, dacă este necesar, pentru a elibera prăjiturile.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
6
Tăiați fiecare tort orizontal în jumătate (straturile vor fi subțiri). Îndepărtați pergamentul.
1
Așezați zahărul într-un castron mic de metal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Adăugați 1/2 cană de apă clocotită; se amestecă pentru a dizolva zahărul. Se amestecă sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1
Bateți frișca și zahărul într-un castron mare până se formează vârfuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Adăugați mascarpone în cașul de lămâie într-un castron mediu; bateți până se omogenizează. Îndoiți frișca în amestec de lămâie-mascarpone.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite De Zahar3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite De Zahar
MascarponeMascarpone
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Așezați 1 strat de tort, cu partea plată în sus, pe platou.
4
Periați cu 1/4 de sirop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
5
Întindeți 1/4 cană de caș de lămâie, apoi 1 cană de umplutură de lămâie-mascarpone. Se acoperă cu al doilea strat de tort; periați cu 1/4 de sirop și întindeți cu 1/4 cană de caș de lămâie și 1 cană de umplutură de lămâie-mascarpone. Repetați cu al treilea strat de tort, sirop, caș de lămâie și umplutură. Se acoperă cu al patrulea strat de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite De Zahar3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite De Zahar
MascarponeMascarpone
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
6
Ungeți cu siropul rămas, apoi întindeți cașul de lămâie rămas. Lingură 2 căni umplutură de lămâie-mascarpone în pungă de patiserie prevăzută cu vârf de stea de 1/4 inch (pentru a fi utilizată pentru rozete).
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite De Zahar3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite De Zahar
MascarponeMascarpone
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
7
Întindeți umplutura rămasă de lămâie-mascarpone ca glazură pe părțile laterale ale tortului. Pipeți rozete mici de glazură deasupra tortului, acoperind complet. Acoperiți tortul cu cupola tortului; refrigerați cel puțin 6 ore și până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
8
* Cremă de brânză italiană disponibilă pe piețele italiene și în multe supermarketuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista