Tort cu strat de lămâie cu caș de lămâie și Mascarpone
Această rețetă face 12 porții cu 587 calorii, 11g de proteine, și 48G de grăsime fiecare. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână brânză mascarpone, gălbenușuri de ou, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Tort Cu Strat De Caș De Lămâie, Tort Cu Strat De Caș De Lămâie, și Tort Cu Strat De Lămâie Cu Caș Și Afine.
Instrucțiuni
1
Bateți primele 4 ingrediente într-un bol metalic mediu. Puneți vasul peste cratița cu apă clocotită (nu lăsați fundul vasului să atingă apa).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Bateți constant până când se îngroașă și termometrul cu citire instantanee introdus în registrele de amestec 160 F, aproximativ 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Scoateți vasul de peste apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați unt; bateți până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Transferați 1 cană de caș într-un castron mic pentru a se întinde pe straturile de tort. Rezervați cașul rămas pentru umplere. Apăsați folia de plastic direct pe suprafața ambelor caș. Se răcește peste noapte. (Se poate face cu 3 zile înainte. Păstrați la rece.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Poziționați suportul în centrul cuptorului și preîncălziți-l la 375 F. Linia de jos a două tigăi de tort cu diametrul de 9 inci, cu laturi înalte de 1 1/2 inci, cu hârtie pergament (nu ungeți tigăile sau pergamentul). Folosind mixerul electric, bateți gălbenușurile de ou și 7 linguri de zahăr într-un castron mare până când amestecul este foarte gros și se formează panglici care se dizolvă încet atunci când bătăile sunt ridicate, aproximativ 4 minute. Folosind bătăi curate și uscate, bateți albușurile într-un alt castron mare până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Adăugați restul de 7 linguri de zahăr, 1 lingură la un moment dat, bătând până când este rigid și lucios. Îndoiți jumătate de alb în amestec de gălbenușuri, apoi Cerneți jumătate de făină și 1/4 linguriță de sare și pliați ușor până se încorporează. Îndoiți albușurile rămase, apoi cerneți făina rămasă și pliați doar până se combină, având grijă să nu dezumflați aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Sare, Pentru Marginile Paharului
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
3
Împărțiți aluatul între tigăi; blaturi netede.
4
Coaceți până când testerul introdus în centrul prăjiturilor iese curat, aproximativ 15 minute. Se răcește în tigăi pe rafturi.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Rulați cuțitul în jurul marginii tigăilor pentru a slăbi prăjiturile. Inversați prăjiturile pe runde de carton cu diametrul de 9 inci, atingând suprafața de lucru, dacă este necesar, pentru a elibera prăjiturile.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
6
Tăiați fiecare tort orizontal în jumătate (straturile vor fi subțiri). Îndepărtați pergamentul.
1
Așezați zahărul într-un castron mic de metal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați 1/2 cană de apă clocotită; se amestecă pentru a dizolva zahărul. Se amestecă sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1
Bateți frișca și zahărul într-un castron mare până se formează vârfuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Budincă Instantă De Lămâie
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați mascarpone în cașul de lămâie într-un castron mediu; bateți până se omogenizează. Îndoiți frișca în amestec de lămâie-mascarpone.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite De Zahar
Mascarpone
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Așezați 1 strat de tort, cu partea plată în sus, pe platou.
4
Periați cu 1/4 de sirop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
5
Întindeți 1/4 cană de caș de lămâie, apoi 1 cană de umplutură de lămâie-mascarpone. Se acoperă cu al doilea strat de tort; periați cu 1/4 de sirop și întindeți cu 1/4 cană de caș de lămâie și 1 cană de umplutură de lămâie-mascarpone. Repetați cu al treilea strat de tort, sirop, caș de lămâie și umplutură. Se acoperă cu al patrulea strat de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite De Zahar
Mascarpone
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
6
Ungeți cu siropul rămas, apoi întindeți cașul de lămâie rămas. Lingură 2 căni umplutură de lămâie-mascarpone în pungă de patiserie prevăzută cu vârf de stea de 1/4 inch (pentru a fi utilizată pentru rozete).
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite De Zahar
Mascarpone
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
7
Întindeți umplutura rămasă de lămâie-mascarpone ca glazură pe părțile laterale ale tortului. Pipeți rozete mici de glazură deasupra tortului, acoperind complet. Acoperiți tortul cu cupola tortului; refrigerați cel puțin 6 ore și până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mascarpone
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
8
* Cremă de brânză italiană disponibilă pe piețele italiene și în multe supermarketuri.