Tort Cu Strat De Limonadă Roz
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu strat de limonadă roz. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 472 calorii, 2G de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 12. 33 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahărul cofetarilor, pulberea de băutură de limonadă roz, concentratul de limonadă roz și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 8 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tort Cu Strat De Limonadă Roz, Tort De Stand De Limonadă Roz, și Tort De Limonadă Roz Bundt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți 2 (8 inci) Tigăi rotunde pentru tort și tapetați fundul cu hârtie pergament sau hârtie cerată.
Pregătiți aluatul de tort conform instrucțiunilor pachetului. La aluat, amestecați coaja de lămâie, vanilia și pudra de limonadă roz.
Turnați aluatul uniform în tigăile pregătite.
Coaceți până la aur și o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată, 30 până la 35 de minute.
Lăsați prăjiturile să se răcească în tigăi timp de 10 minute. Întoarceți cu grijă prăjiturile pe un suport de sârmă pentru a se răci complet.
În timp ce tortul se coace, pregătiți glazura bătând împreună zahărul cofetarilor și rămânând 1 cană de unt până la pufos. Bateți ingredientele de îngheț rămase până când sunt combinate.
Transferați un tort pe un suport pentru tort sau pe un platou mare. Folosind o spatulă offset, întindeți partea superioară a tortului cu un strat de glazură.
Așezați al doilea tort deasupra primului.
Întindeți glazura rămasă pe partea superioară și pe părțile laterale ale ambelor straturi.