Tort Cu Strat De Limonadă Roz

Tort Cu Strat De Limonadă Roz
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu strat de limonadă roz. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 472 calorii, 2G de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 12. 33 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahărul cofetarilor, pulberea de băutură de limonadă roz, concentratul de limonadă roz și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 8 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tort Cu Strat De Limonadă Roz, Tort De Stand De Limonadă Roz, și Tort De Limonadă Roz Bundt pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți 2 (8 inci) Tigăi rotunde pentru tort și tapetați fundul cu hârtie pergament sau hârtie cerată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Pregătiți aluatul de tort conform instrucțiunilor pachetului. La aluat, amestecați coaja de lămâie, vanilia și pudra de limonadă roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Limonadă RozLimonadă Roz
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
4
Turnați aluatul uniform în tigăile pregătite.
5
Coaceți până la aur și o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată, 30 până la 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Lăsați prăjiturile să se răcească în tigăi timp de 10 minute. Întoarceți cu grijă prăjiturile pe un suport de sârmă pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
7
În timp ce tortul se coace, pregătiți glazura bătând împreună zahărul cofetarilor și rămânând 1 cană de unt până la pufos. Bateți ingredientele de îngheț rămase până când sunt combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
8
Transferați un tort pe un suport pentru tort sau pe un platou mare. Folosind o spatulă offset, întindeți partea superioară a tortului cu un strat de glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
9
Așezați al doilea tort deasupra primului.
10
Întindeți glazura rămasă pe partea superioară și pe părțile laterale ale ambelor straturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
DificultateExpert
Gata În1 h, 8 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista