Tort Cu Strat De Hanukkah Cu Ciocolată Dublă

Tort Cu Strat De Hanukkah Cu Ciocolată Dublă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu strat de Hanukkah cu ciocolată dublă. Această rețetă servește 12 și costă 90 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 45g de grăsime, și un total de 747 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați ouă, ulei vegetal, praf de espresso instant și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort Cu Strat De Ciocolată Neagră Adâncă, Tort adânc în strat de ciocolată cu cremă de unt de mentă Marshmallow, și Tort Cu Strat Dublu De Ciocolată.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 F cu rack în mijloc. Tigăile de ulei și fundul liniei cu runde de pergament, apoi părțile de praf numai cu pudră de cacao, eliminând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Bateți împreună apă, lapte de cocos, 3/4 cană ulei, ouă și vanilie într-un castron până se omogenizează bine și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Cernem împreună făina, zahărul, 3/4 cană pudră de cacao, praful de copt și sifonul și sarea într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Adăugați ingrediente umede în amestecul de făină și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
5
Împărțiți aluatul între tigăi și coaceți până când un tester iese curat și straturile încep să se îndepărteze de partea tigăilor, 25 până la 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Răciți straturile de tort în tigăi pe un suport 30 de minute, apoi rulați un cuțit subțire în jurul marginii tigăilor și răsturnați prăjiturile pe raft.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
7
Scoateți pergamentul și răciți complet.
1
Combinați laptele de cocos, chipsurile de ciocolată și pudra de espresso într-un castron rezistent la căldură. Puneți vasul peste o tigaie cu apă abia fierbinte și încălziți, amestecând ocazional, până când ciocolata este topită și netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%1/2 Linguriță Lapte 2%
Espresso InstantEspresso Instant
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Scoateți vasul din tigaie și amestecați siropul de porumb și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Se răcește glazura, amestecând ocazional, până se îngroașă ușor și se întinde, aproximativ 2 ore. (Pentru a răci rapid, puneți vasul în congelator și amestecați ocazional până când amestecul de ciocolată este îngroșat și răspândit, 20 până la 30 de minute.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1
Întindeți glazura Generos între straturile de tort și deasupra și părțile laterale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
1
* Dacă doriți să păstrați tortul complet fără lactate, utilizați chipsuri de ciocolată etichetate fără lactate, cum ar fi Chocolate Dream sau Sunspire. Le puteți găsi în magazinele de alimente naturale și în secțiunea de alimente sănătoase a unor supermarketuri; Trader Joe ' s vinde, de asemenea, propria marcă de chipsuri de ciocolată fără lactate.•Dacă din întâmplare glazura de ciocolată se răcește prea mult timp și devine prea groasă pentru a lucra, topiți-o din nou peste o tigaie cu apă care abia fierbe, apoi răciți mai puțin timp.* Straturile de tort se îmbunătățesc în aromă dacă sunt făcute înainte. Păstrați răcit între straturi de pergament și înfășurat strâns în folie de plastic, 1 zi sau congelați 1 săptămână. Înghețați în timp ce straturile sunt încă reci sau dezghețați ușor dacă sunt înghețate.* Tortul înghețat poate fi făcut cu 1 zi înainte și păstrat acoperit și răcit. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.* Resturile păstrează—dacă aveți norocul să aveți-acoperite și răcite, timp de câteva zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%1/2 Linguriță Lapte 2%
1 Monedă Roșie De Bomboane1 Monedă Roșie De Bomboane
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții12
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiHanukkah
Revista