Tort Cu Strat De Ghimbir De Morcovi Cu Glazură De Brânză Cremă De Portocale
Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 414 calorii, 7g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, sare, morcovi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 46 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Tort cu strat de dovleac cu umplutură de ghimbir portocaliu și glazură de brânză cremă de scorțișoară, Tort Clasic Cu Strat De Morcov Cu Glazură De Brânză Cremă De Vanilie, și Tort cu strat condimentat cu glazură de brânză cremă de portocale.