Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 624 calorii. Această rețetă servește 12. Un amestec de ouă, dovleac, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort cu strat de dovleac și ciocolată, Tort Cu Strat De Dovleac Și Ciocolată, și Tort Cu Strat De Pecan De Dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Ungeți fundul doar a trei Tigăi rotunde de tort de 8 inci cu scurtare. Linia de jos a fiecărei tigaie cu hârtie pergament de gătit. Ungeți hârtia pergament cu scurtare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Curmale Tocate (aproximativ)
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
Creveți Sotați, Decojiți
2
Într-un castron mare, bateți ingredientele tortului cu mixerul electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional.
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se toarnă aproximativ 1 2/3 căni de aluat în fiecare tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Coaceți 19 până la 23 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește cu 10 minute înainte de a scoate din tigăi.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
5
Scoateți hârtia pergament din fundul prăjiturilor. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
6
Reduceți temperatura cuptorului la 149°.tapetați tigaia de 15x10x1 inci cu hârtie pergament de gătit. Într-un castron mediu, amestecați toate ingredientele Pecan până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
Creveți Sotați, Decojiți
7
Se întinde în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Coaceți 10 minute; se amestecă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
9
Coaceți 10 minute mai mult, amestecând după 5 minute, până la prăjit. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
10
Între timp, într-un castron mare, bateți crema de brânză, untul și 1/8 linguriță de sare cu mixerul electric la viteză mică până la crem. Bateți în 3 linguri de bere. Bateți treptat în zahăr pudră, câte 1 cană, la viteză mică până la omogenizare.*
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Așezați 1 strat de tort, cu partea de sus în jos, pe farfuria de servire. Îngheț partea superioară a stratului cu glazură de 3/4 cană. Se acoperă cu un alt strat de tort, cu partea superioară în sus; îngheț cu glazură de 3/4 cană. Se acoperă cu stratul de tort rămas și glazura. Se acoperă cu nuci pecan.