Tort cu strat de ciocolată neagră și zmeură

Tort cu strat de ciocolată neagră și zmeură
Ciocolata neagră și tortul cu strat de zmeură ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 16 și costă 93 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 217 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 32 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână un amestec de prăjituri cu ciocolată, conserve de zmeură, lichior chambord și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Tort Cu Strat De Ciocolată Neagră, Tort Cu Strat De Ciocolată Neagră, și Tort Cu Strat De Ciocolată Neagră.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Căptușiți o tigaie de jeleu de 15 1/2 x 10 1/2 inch cu hârtie pergament. Înveliți hârtia pergament cu spray de gătit; praf cu cacao.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Hârtie De OrezHârtie De Orez
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Combinați amestecul de tort, apa, mâncarea pentru bebeluși și ouăle într-un castron mare; bate cu un mixer la viteză medie 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Întindeți aluatul de tort în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Coaceți la 350 timp de 23 de minute sau până când tortul revine când este atins ușor în centru. Tort rece în tigaie 10 minute. Slăbiți tortul de pe părțile laterale ale tigaiei și inversați-l pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Scoateți hârtia pergament. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
7
Tăiați tortul transversal în 3 bucăți egale pentru a crea 3 straturi dreptunghiulare de tort.
8
Combinați conservele și lichiorul într-un castron mic; se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De ZahărDulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
(din Cutie)(din Cutie)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Așezați 1 strat de tort pe un platou de tort; se întinde cu jumătate de amestec de zmeură, lăsând o margine de 1/2 inch. Repetați procedura cu al doilea strat de tort și amestec de zmeură. Se acoperă cu al treilea strat de tort. Acoperiți și răciți 8 ore. Cerneti zaharul pudra uniform peste tort inainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
10
Pentru a felia tortul finit în triunghiuri, feliați tortul pe lungime în centru.
11
Tăiați în lățime în 4 pătrate egale și tăiați fiecare pătrat în diagonală.
12
Garnisiți cu zmeură, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
DificultateGreu
Gata În32 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Revista