Tort Cu Strat De Ciocolată

Tort Cu Strat De Ciocolată
Tortul cu strat de ciocolată ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 1222 calorii, 15g de proteine, și 65g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru $3.06 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ouă, bicarbonat de sodiu, ciocolată dulce-amăruie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 141 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Tortul Dark Knight (Tort Cu Strat Triplu De Ciocolată), Tort Brownie de ciocolată cu 4 straturi cu glazură de unt de arahide și Ganache de ciocolată, și Tort de ciocolată cu șase straturi, cu umplutură de Marshmallow prăjită și glazură de ciocolată Maltată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți tigăile: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. îndoiți o foaie mare de hârtie pergament în jumătate; puneți deasupra o tigaie rotundă de 10 inci. Urmăriți tigaia pentru tort, apoi tăiați cercul pentru a face două runde de pergament. Pulverizați două tigăi de tort de 10 inci cu spray de gătit; montați o rundă de pergament în fiecare. Pulverizați din nou tigăile, apoi praf cu făină și atingeți excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1
Se toarnă cafeaua într-o ceașcă de măsurare lichidă sau într-un castron; amestecați pudra de cacao.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Puneți făina, sarea, bicarbonatul de sodiu, praful de copt și zahărul în vasul unui mixer; se amestecă cu accesoriul cu palete la viteză mică, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați ouăle, uleiul vegetal, vanilia și 2 căni de apă; bate la viteză medie, 2 minute. Reduceți viteza la minim; bateți amestecul de cafea-cacao într-un flux lent până se combină. Aluatul va fi subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
4
Coaceți prăjiturile: împărțiți aluatul între tigăile pregătite.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Coaceți până când o frigăruie introdusă în mijloc iese curată, 50 de minute până la 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
6
Lăsați să se răcească în tigăi pe un raft, 10 minute, apoi întoarceți prăjiturile pe raft pentru a se răci complet.
7
Așezați fiecare tort pe un cerc de tort din carton de 10 inci (acest lucru ajută la stabilizarea straturilor pe măsură ce le mutați), înfășurați în folie de plastic și refrigerați cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
8
Faceți ganache: pulverizați ciocolata dulce-amăruie într-un robot de bucătărie mare. Aduceți crema doar la fierbere. Cu motorul pornit, turnați crema fierbinte prin tubul de alimentare; procesați până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană De Caramele De Ciocolată Cu Lapte1/3 Cană De Caramele De Ciocolată Cu Lapte
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
9
Transferați într-un castron mare și puneți-l într-un castron cu apă cu gheață. Se răcește, amestecând des, până când ganache-ul este rece, dar nu rigid, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Faceți coaja: cuptorul cu microunde ciocolata albă la intervale de 15 secunde până când două treimi se topesc; se amestecă pentru a se topi complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
ScoarțăScoarță
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
11
Răzuiți într-o pungă cu fermoar și sigilați. Puneți un protector de folie de plastic pe fiecare dintre cele 2 foi de copt. Decupați un colț al pungii; țeavă linii subțiri de ciocolată albă peste foi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
12
Dați la frigider foile de copt până când ciocolata albă este setată, aproximativ 10 minute, apoi repetați procesul cu ciocolata cu lapte, trecând linii subțiri peste ciocolata albă. Dați la frigider până când ciocolata cu lapte este setată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
Ciocolata Cu LapteCiocolata Cu Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
13
Topiți ciocolata dulce-amăruie în același mod, apoi întindeți-o pe liniile de ciocolată albă și lapte folosind o spatulă offset. Se dă la frigider până se întărește, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană De Caramele De Ciocolată Cu Lapte1/3 Cană De Caramele De Ciocolată Cu Lapte
Ciocolata Cu LapteCiocolata Cu Lapte
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
14
Îndepărtați protectorii de foi de pe ciocolată și rupeți foile de ciocolată în cioburi de diferite dimensiuni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
15
Feliați straturile: puneți un tort pe o placă turnantă. Poziționați un cuțit lung zimțat pe partea laterală a tortului, cam la jumătatea drumului. Rotiți încet placa turnantă, astfel încât cuțitul să taie tortul pe jumătate orizontal. Nu mișcați cuțitul prea mult-lăsați rotația platanului să facă treaba. Repetați cu celălalt tort pentru a face 4 straturi; transferați fiecare într-un cerc de carton. (Dacă nu aveți o placă turnantă, tăiați cu grijă prăjiturile în jumătate pe o tăietură.)
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
1
Transferați jumătate din ganache într-un castron și bateți până se rumenesc și pufos.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Așezați un strat de tort (încă pe un cerc de carton) pe platan; lingurați o treime din ganache bătută deasupra. Rotiți placa turnantă pentru a netezi ganache-ul cu o spatulă lungă (sau pur și simplu asamblați și înghețați pe o farfurie de tort). Repetați pentru a sandwich toate cele 4 straturi de tort cu ganache biciuit.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
3
Întindeți toate, cu excepția a aproximativ 1/2 cană de ganache neșlefuit peste partea superioară și laterală a tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
4
Decorați tortul: apăsați coaja de ciocolată pe părțile laterale ale tortului, folosind mici bucăți de ganache rămase pentru a ajuta bucățile să se lipească, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
ScoarțăScoarță
5
Fotografie de Pernille Pedersen
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții12
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista