Tort Cu Strat De Broască Țestoasă De Ciocolată
Rețeta tort cu strat de broască țestoasă de ciocolată ar putea satisface pofta ta sudică în aproximativ 4 ore și 25 de minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 515 calorii, 6g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de prăjituri cu mâncare al diavolului, nuci pecan, glazură de brânză cremă bogată și cremoasă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Broască Țestoasă Cu Ciocolată, Tort De Broască Țestoasă Cu Ciocolată, și Tort De Broască Țestoasă Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cuptor de căldură la 350 F. grăsime 2 (9-inch) rotund tort tigai cu scurtarea sau spray de gătit; se presara cu cacao.
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, amestecul de budincă, ouăle, laptele, uleiul, vanilia și granulele de cafea cu mixerul electric la viteză mică 1 minut. Bateți la viteză medie 2 minute. Îndoiți în chipsuri de ciocolată și nuci pecan tocate.
Se toarnă aluatul în tigăi.
Coaceți 30 până la 32 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute.
Scoateți prăjiturile din tigăi în rafturile de răcire; se răcește complet. Înfășurați straturile de tort; refrigerați cel puțin 1 oră.
Într-un castron mediu, amestecați glazura și dulce de leche cu biciul până se omogenizează bine; pus deoparte.
Tăiați 6 bomboane de broască țestoasă în jumătate; pus deoparte. Tăiați bomboanele rămase.
Așezați 1 strat de tort, cu partea superioară în sus, pe farfuria de servire.
Se întinde cu jumătate din amestecul de glazură; se presară cu bomboane tocate.
Așezați al doilea strat de tort, cu partea superioară în sus, pe bomboane.
Întindeți amestecul de glazură rămas deasupra tortului. Capac; la frigider până la servire.
Stropiți topping de caramel deasupra tortului,permițând unora să picure în jos.
Garnisiți cu jumătăți de pecan și bomboane de broască țestoasă rezervate.