Rețeta tort cu strat de broască țestoasă de ciocolată ar putea satisface pofta ta sudică în aproximativ 4 ore și 25 de minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 515 calorii, 6g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de prăjituri cu mâncare al diavolului, nuci pecan, glazură de brânză cremă bogată și cremoasă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Broască Țestoasă Cu Ciocolată, Tort De Broască Țestoasă Cu Ciocolată, și Tort De Broască Țestoasă Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Cuptor de căldură la 350 F. grăsime 2 (9-inch) rotund tort tigai cu scurtarea sau spray de gătit; se presara cu cacao.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Scurtarea
Pudră De Cacao
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, amestecul de budincă, ouăle, laptele, uleiul, vanilia și granulele de cafea cu mixerul electric la viteză mică 1 minut. Bateți la viteză medie 2 minute. Îndoiți în chipsuri de ciocolată și nuci pecan tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată
Cafea Instant
Bucăți De Pecan
Amestec De Tort
Vanilie
Ouă
Lapte
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
3
Se toarnă aluatul în tigăi.
4
Coaceți 30 până la 32 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
5
Scoateți prăjiturile din tigăi în rafturile de răcire; se răcește complet. Înfășurați straturile de tort; refrigerați cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
6
Într-un castron mediu, amestecați glazura și dulce de leche cu biciul până se omogenizează bine; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulce De Leche
Glazura
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
7
Tăiați 6 bomboane de broască țestoasă în jumătate; pus deoparte. Tăiați bomboanele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane
8
Așezați 1 strat de tort, cu partea superioară în sus, pe farfuria de servire.
9
Se întinde cu jumătate din amestecul de glazură; se presară cu bomboane tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
10
Așezați al doilea strat de tort, cu partea superioară în sus, pe bomboane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane
11
Întindeți amestecul de glazură rămas deasupra tortului. Capac; la frigider până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
12
Stropiți topping de caramel deasupra tortului,permițând unora să picure în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Caramel
13
Garnisiți cu jumătăți de pecan și bomboane de broască țestoasă rezervate.
Sudul în meniu? Încercați să împerecheați cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.