Tort Cu Steag American
Tort de pavilion American ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1557 calorii, 14g de proteine, și 55g de grăsime. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați ouă, extract de vanillan, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la Serious Eats are 285 de fani. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Tort Cu Steag American, Tort De Prăjituri Cu Steag American, și American Flag Pie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția centrală și preîncălziți cuptorul la 350 F. fundul de grăsime și făină și părțile laterale ale a trei tigăi de tort de 6 inci.
Separați ouăle, punând albușurile într-un castron mediu și gălbenușurile în altul.
Adăugați jumătate din zahăr în fiecare castron. Bateți albușurile până formează vârfuri tari; bateți gălbenușurile până când sunt groase și de culoare galben pal. Îndoiți ușor amestecul rigid de albuș de ou în amestecul de gălbenușuri.
Bateți făina în amestecul de ouă, apoi amestecați untul topit. Separați aluatul în trei boluri mai mici. Tentă o parte albastră; o parte roșie; lăsați a treia câmpie (albă).
Se toarnă aluatul în tigăile de tort pregătite și se coace până când un tester de tort iese curat atunci când este introdus în centrul prăjiturilor, 12 până la 18 minute.
Lăsați să se răcească în tigăi timp de aproximativ 10-15 minute, apoi scoateți-l într-o grătar pentru a se răci complet.
Se transferă la frigider timp de 20 de minute.
Între timp, pregătiți glazura. În vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu cu palete, cremă de unt până la omogenizare, aproximativ 3 minute la viteză mare. Reduceți viteza la minim și adăugați aproximativ 3 căni de zahăr de cofetărie. Continuați să bateți cu viteză mică până la încorporare.
Pauză pentru a răzui părțile laterale ale bolului.
Adăugați zahărul rămas de cofetari, puțin câte puțin, până când se atinge consistența de împrăștiere dorită. Dacă glazura devine prea groasă, amestecați puțin lapte sau smântână pentru a o subția. Pune deoparte.
Scoateți prăjiturile din frigider. Feliați prăjiturile albe și roșii orizontal în treimi pe lungime (aceasta va fi pentru "dungile" de pe steag). Dacă vi se pare prea dificil să tăiați straturile în treimi, puteți tăia fiecare tort pe jumătate pe lungime; veți avea doar mai puține straturi mai groase în produsul final.
Așezați unul dintre straturile roșii pe farfuria de servire. Înghețați ușor partea de sus. Aderă unul dintre straturile albe deasupra acestui strat. Înghețați ușor partea superioară a acestui strat.
Repetați acest pas cu încă două straturi, astfel încât să aveți patru straturi asamblate total (de jos în sus, roșu-alb-roșu-alb). Omiteți acest pas dacă aveți doar două straturi albe și roșii.
Folosind un cerc de 3 inci din pergament ca ghid, tăiați un cerc de 3 inci din centrul tortului albastru. Ar trebui să ajungeți cu un strat de tort în formă de "O".
Așezați stratul de tort" O " deasupra straturilor albe și roșii stivuite.
Înghețați ușor partea superioară a stratului roșu rămas și lipiți stratul alb rămas deasupra acestuia. Folosind același cerc de pergament, decupați o rundă de trei inci din centrul acestui teanc cu două straturi.
Așezați în centrul stratului Albastru "O".
Aplicați un strat subțire de glazură pe tort, apoi puneți-l la frigider până când este ferm, aproximativ 20 de minute.
Scoateți din frigider și înghețați peste tot cu glazura rămasă înainte de servire.