Tort Cu Steag American

Tort Cu Steag American
Tort de pavilion American ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1557 calorii, 14g de proteine, și 55g de grăsime. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați ouă, extract de vanillan, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la Serious Eats are 285 de fani. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Tort Cu Steag American, Tort De Prăjituri Cu Steag American, și American Flag Pie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția centrală și preîncălziți cuptorul la 350 F. fundul de grăsime și făină și părțile laterale ale a trei tigăi de tort de 6 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Separați ouăle, punând albușurile într-un castron mediu și gălbenușurile în altul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Adăugați jumătate din zahăr în fiecare castron. Bateți albușurile până formează vârfuri tari; bateți gălbenușurile până când sunt groase și de culoare galben pal. Îndoiți ușor amestecul rigid de albuș de ou în amestecul de gălbenușuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Bateți făina în amestecul de ouă, apoi amestecați untul topit. Separați aluatul în trei boluri mai mici. Tentă o parte albastră; o parte roșie; lăsați a treia câmpie (albă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
5
Se toarnă aluatul în tigăile de tort pregătite și se coace până când un tester de tort iese curat atunci când este introdus în centrul prăjiturilor, 12 până la 18 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Lăsați să se răcească în tigăi timp de aproximativ 10-15 minute, apoi scoateți-l într-o grătar pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
7
Se transferă la frigider timp de 20 de minute.
8
Între timp, pregătiți glazura. În vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu cu palete, cremă de unt până la omogenizare, aproximativ 3 minute la viteză mare. Reduceți viteza la minim și adăugați aproximativ 3 căni de zahăr de cofetărie. Continuați să bateți cu viteză mică până la încorporare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Scorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, AmestecateScorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, Amestecate
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
9
Pauză pentru a răzui părțile laterale ale bolului.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
10
Adăugați vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
11
Adăugați zahărul rămas de cofetari, puțin câte puțin, până când se atinge consistența de împrăștiere dorită. Dacă glazura devine prea groasă, amestecați puțin lapte sau smântână pentru a o subția. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
12
Scoateți prăjiturile din frigider. Feliați prăjiturile albe și roșii orizontal în treimi pe lungime (aceasta va fi pentru "dungile" de pe steag). Dacă vi se pare prea dificil să tăiați straturile în treimi, puteți tăia fiecare tort pe jumătate pe lungime; veți avea doar mai puține straturi mai groase în produsul final.
13
Așezați unul dintre straturile roșii pe farfuria de servire. Înghețați ușor partea de sus. Aderă unul dintre straturile albe deasupra acestui strat. Înghețați ușor partea superioară a acestui strat.
14
Repetați acest pas cu încă două straturi, astfel încât să aveți patru straturi asamblate total (de jos în sus, roșu-alb-roșu-alb). Omiteți acest pas dacă aveți doar două straturi albe și roșii.
15
Folosind un cerc de 3 inci din pergament ca ghid, tăiați un cerc de 3 inci din centrul tortului albastru. Ar trebui să ajungeți cu un strat de tort în formă de "O".
16
Așezați stratul de tort" O " deasupra straturilor albe și roșii stivuite.
17
Înghețați ușor partea superioară a stratului roșu rămas și lipiți stratul alb rămas deasupra acestuia. Folosind același cerc de pergament, decupați o rundă de trei inci din centrul acestui teanc cu două straturi.
18
Așezați în centrul stratului Albastru "O".
19
Aplicați un strat subțire de glazură pe tort, apoi puneți-l la frigider până când este ferm, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
20
Scoateți din frigider și înghețați peste tot cu glazura rămasă înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate3
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Ocazii4 iulie
Revista