Tort Cu Steag Alimentar Înger
Angel Food Flag Cake ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 16 și costă 78 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 177 calorii. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, afine, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Mâncare Înger, Tort Cu Gem De Mâncare Înger, și Tort De Mâncare Înger pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Mutați raftul cuptorului în poziția de mijloc.
Încălziți cuptorul la 177°.
Bateți amestecul de tort și 1 1/4 căni de apă rece într-un vas de sticlă sau metal foarte mare cu mixer electric la viteză mică 30 de secunde; bate la viteză medie 1 minut.
Se toarnă în 2 tigăi fără grăsime, 9x5x3 inci sau 3 tigăi fără grăsime, 8 1/2x4 1/2x2 1/2 inci.
Coaceți tigăi de 9 inci 35 până la 45 de minute, 8 tigăi de 1/2 inci 28 până la 38 de minute sau până când partea superioară este maro auriu închis și fisurile se simt foarte uscate și nu lipicioase. Nu subcoaceți. Întoarceți imediat fiecare tigaie pe o parte pe suprafața rezistentă la căldură și lăsați să se odihnească până se răcește complet. Rulați cuțitul în jurul marginilor; scoateți din tigăi.
Tapetați fiecare aceeași tigaie cu folie de plastic, permițând învelișului să se extindă peste margini.
Așezați zmeura, zahărul și gemul în robotul de bucătărie; acoperiți și procesați, folosind 3 mișcări rapide de pornire și oprire, până când sunt tocate grosier.
Tăiați fiecare tort de pâine orizontal în 4 felii, folosind cuțit zimțat sau electric.
Așezați 1 felie în fundul fiecărei tigaie; întindeți 3 linguri de amestec de zmeură peste fiecare. Se acoperă cu o altă felie de tort. Repetați cu amestecul de zmeură rămas și feliile de tort. Se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider cel puțin 2 ore până se răcește.
Pentru a îndepărta cu ușurință pâinile din tigăi, așezați farfuria de servire cu susul în jos deasupra tigaiei; întoarceți tigaia cu susul în jos pe farfurie.
Scoateți tigaia și folia de plastic.
Tăiați fiecare pâine transversal în 8 felii, folosind cuțit zimțat sau electric.
Se servește cu topping bătut și afine.