Tortul cu semințe de mac ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 605 calorii. Un amestec de praf de copt, lapte, semințe de Mac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Bare de Granola din semințe de mac de migdale masticabile (și variația semințelor de mac de lămâie), Mini Cupcakes câștigătoare cu nucă de cocos cu crustă de semințe de Mac, umplutură de stafide Muscat și glazură de pătrunjel cu nucă de cocos prăjită, caramel de semințe de in și Mac și trandafiri organici, și Tort Cu Semințe De Mac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați laptele și semințele de mac. Acoperiți și lăsați să stea peste noapte la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Mac
Lapte
2
Unt de cremă; adăugați treptat zahăr, bătând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Cremă
Zahăr
3
Combinați făina, praful de copt și sarea; adăugați la amestecul cremos alternativ cu amestecul de lapte, începând și terminând cu amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
Sare
4
Se amestecă bine după fiecare adăugare. Se amestecă vanilia în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
5
Bateți albușurile de ou (la temperatura camerei) până se formează vârfuri rigide; pliați în amestec cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
6
Se toarnă aluatul în 4 Tigăi rotunde de tort de 9 inci unse și făinate.
7
Coaceți la 350 timp de 25 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi 10 minute; scoateți straturile din tigăi și răciți complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Întindeți umplutura între straturi și deasupra tortului.