Tortul cu rubarbă cu susul în jos este un desert care servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 207 calorii. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de rubarbă, unt, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 17%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Rhubarb Instant Pot Cake (Rhubarb Upside Down Cake) - Rachel Cooks, Tort Cu Rubarbă Cu Susul În Jos, și Tort Cu Rubarbă Cu Susul În Jos.
Instrucțiuni
1
Așezați rubarba într-un 10-in uns. tigaie grea rezistentă la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rubarbă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Cuptor
2
Combinați zahărul, făina și nucșoara; presară peste rubarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rubarbă
Nucșoară
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
3
Stropiți cu unt; pus deoparte. Pentru aluat, într-un castron mare, bateți untul și zahărul până se omogenizează. Bateți în ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Zahăr
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Combinați făina, praful de copt, nucșoara și sarea. Adăugați treptat la amestecul de ouă alternativ cu lapte, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Nucșoară
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
Sare
Ouă
5
Se întinde peste amestecul de rubarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rubarbă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Coaceți la 350 de euro timp de 35 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Slăbiți marginile imediat și inversați pe un vas de servire.
Tort în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "