Tort Cu Rom De Nucă De Cocos
Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 577 calorii, 5g de proteine, și 35g de grăsime pe porție. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați cremă de brânză, ouă plus 3 gălbenușuri, cremă de nucă de cocos bine agitată, cum ar fi coco l arolimpez, și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Inel De Ananas La Grătar Rum Sundae # SummerDessertWeek, Tort de nucă de cocos prăjit de la Throwdown cu umplutură de nucă de cocos și cremă de unt de nucă de cocos, și Onoare: tort de nucă de cocos cu umplutură de cremă de nucă de cocos și cremă de unt de brânză cremă.
Instrucțiuni
Preincalziti cuptorul la 350 de grade F cu rack in mijloc. Ușor unt tort tigaie și linia de jos cu o rundă de hârtie pergament. Unt ușor pergament, apoi tigaie făină.
Bateți împreună făina (1 1/4 căni), praful de copt și sarea.
Bateți împreună ouăle și gălbenușurile întregi, zahărul și vanilia într-un castron mare. Se amestecă treptat amestecul de făină până se combină, apoi se amestecă în unt până se combină.
Se toarnă în tigaie tort și rap pan pe tejghea pentru a expulza bule de aer.
Coaceți până se rumenesc și tortul începe să se îndepărteze de partea tigaiei, aproximativ 45 de minute. Se răcește în tigaie pe un raft 10 minute. (Lăsați cuptorul pornit.) Inversați tortul pe raft (aruncați pergamentul) și răciți încă 10 minute. Periați Generos partea superioară și laterală a tortului cald cu cremă de nucă de cocos, permițându-i să se înmoaie înainte de a peria mai mult. Se răcește complet.
Pierceți cel mai moale ochi de nucă de cocos cu o șurubelniță mică, apoi scurgeți și aruncați lichidul.
Coaceți nuca de cocos într-o tavă de copt superficială 15 minute. (Lăsați cuptorul pornit.) Rupeți coaja cu un ciocan, apoi scoateți carnea din coajă cu șurubelniță.
Radeți subțire suficientă nucă de cocos cu feliator pentru a măsura 2 căni și aruncați cu zahăr de cofetărie, apoi întindeți în 1 strat pe o foaie de copt.
Coaceți până când se usucă, dar nu auriu (unele sfaturi se pot colora), 5 până la 10 minute. (Radeți și coaceți nuca de cocos rămasă cu mai mult zahăr de cofetărie pentru a servi pe lateral sau congelați pentru o altă utilizare.) Nucă de cocos rece complet. (Va fi crocant pe măsură ce se răcește.)
Bateți împreună crema de brânză, crema de nucă de cocos, rom, vanilie și 2 linguri de smântână cu un mixer electric până se omogenizează, apoi bateți zahărul în cofetari. Glazura trebuie să fie netedă și ușor curgătoare; amestecați crema de lingură rămasă, dacă este necesar.
Glazură netedă deasupra tortului răcit, permițând unora să picure peste lateral, apoi deasupra cu așchii de nucă de cocos.
Tortul poate fi copt cu 1 zi înainte și înmuiat cu cremă de nucă de cocos, apoi păstrat într-un recipient etanș la temperatura camerei. Tortul poate fi înghețat cu 2 ore înainte. Bucățile de nucă de cocos pot fi făcute cu 1 zi înainte și păstrate într-un recipient etanș la temperatura camerei.