Tort Cu Portocale Mandarine

Tort Cu Portocale Mandarine
Tortul cu portocale mandarine este un fără lactate desert. Această rețetă servește 12 și costă 65 de cenți pe porție. O porție conține 271 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. Un amestec de amestec instant de budincă de vanilie, portocale mandarine, ananas și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pig Pickin ' Cake (Tort de portocale mandarine cu glazură de frișcă de ananas), Tort De Ceai Mandarin Orange, și Tort Cu Portocale Mandarine.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați amestecul de tort, ouăle, merele și portocalele. Bateți la viteză mică timp de 30 de secunde; bateți pe mediu timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De MereSos De Mere
Amestec De TortAmestec De Tort
PortocaliuPortocaliu
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se toarnă în două unse și făinate 9-in. Tigăi rotunde de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Coaceți la 325 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește în tigăi timp de 10 minute înainte de a se scoate pe rafturile de sârmă pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
4
Într-un alt castron, bateți toppingul bătut, ananasul și amestecul de budincă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biciuit ToppingBiciuit Topping
Amestec De BudincăAmestec De Budincă
AnanasAnanas
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se întinde între straturi și deasupra și părțile laterale ale tortului. Chill.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista