Tort Cu Portocale Mandarine
Tortul cu portocale mandarine este un fără lactate desert. Această rețetă servește 12 și costă 65 de cenți pe porție. O porție conține 271 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. Un amestec de amestec instant de budincă de vanilie, portocale mandarine, ananas și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pig Pickin ' Cake (Tort de portocale mandarine cu glazură de frișcă de ananas), Tort De Ceai Mandarin Orange, și Tort Cu Portocale Mandarine.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați amestecul de tort, ouăle, merele și portocalele. Bateți la viteză mică timp de 30 de secunde; bateți pe mediu timp de 2 minute.
Se toarnă în două unse și făinate 9-in. Tigăi rotunde de copt.
Coaceți la 325 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește în tigăi timp de 10 minute înainte de a se scoate pe rafturile de sârmă pentru a se răci complet.
Într-un alt castron, bateți toppingul bătut, ananasul și amestecul de budincă.
Se întinde între straturi și deasupra și părțile laterale ale tortului. Chill.