Tort cu portocale amare și semințe de mac

Dacă doriți să adăugați mai multe lacto ovo vegetarian rețete pentru repertoriul dvs., tortul cu portocale amare și semințe de mac ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 428 calorii, 6g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați făină auto-crescătoare, semințe de mac, coajă de portocală și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 61 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 19%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tort Întreg Cu Semințe De Mac Portocaliu, Tort De Semințe De Mac Portocaliu, și Tort De Semințe De Mac Portocaliu.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 160C / ventilator 140C / gaz
Ungeți o formă de pâine adâncă, de dimensiuni medii (aproximativ 20 x 10cm, măsurată de sus), apoi tapetați baza cu un dreptunghi de hârtie de copt antiaderentă.
Puneți marmelada într-o tigaie mică, încălziți ușor până se topește (sau folosiți un ulcior sau un bol rezistent la microunde, apoi gătiți la foc mare timp de 30 de secunde). Bateți iaurtul, apoi lăsați să se răcească câteva minute.
Puneți ingredientele de tort rămase într-un castron mare și bateți cu un tel electric până se omogenizează. Bateți rapid în amestecul de iaurt și marmeladă, apoi turnați în cositorul pregătit. Va fi destul de curgător. Lăsați amestecul îngrămădit în mijlocul cositorului, mai degrabă decât să nivelați partea superioară, pentru a-l ajuta să se ridice și să crape în mijloc.
Coaceți timp de 1 oră-1 oră 10 minute până devine auriu și bine crescut; o frigăruie ar trebui să iasă curată. Aruncați o privire la tort după 45 de minute; dacă a căpătat multă culoare, acoperiți ușor cu hârtie de copt. Între timp, încălziți sucul de portocale și marmelada într-o tigaie mică la foc blând până când marmelada se topește (sau folosiți cuptorul cu microunde ca înainte). Lăsați deoparte să se răcească, amestecând din când în când, până când aveți o glazură groasă, dar totuși curgătoare. Când tortul este gata, se răcește în cutie timp de 10 minute, apoi se întoarce pe un suport. Puneți toppingul peste tort în timp ce este doar cald. Tortul se servește cel mai bine în ziua în care a fost făcut, dar se va păstra până la 3 zile bine înfășurat într-un recipient etanș. Va îngheța până la 1 lună, fără geamuri.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Tortul funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "