Tort cu pandișpan cu portocale în straturi
Pandișpan cu portocale în straturi necesită aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Pentru 69 de cenți per porție , obțineți un desert care servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine , 22 g de grăsimi și un total de 326 de calorii . Vă este adus de Taste of Home. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și luați cremă de tartru, coajă de portocală, sare și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . Cu un scor spectaculos de 27% , acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Prăjitura cu pandișpan de ciocolată , Prăjitura cu pandișpan cu banane și Prăjitura cu pandișpan cu miere Matcha Kasutera sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Puneți albușurile într-un castron mare; se lasa la temperatura camerei 30 de minute. Între timp, preîncălziți cuptorul la 325°. Cerne de două ori făina.
Într-un alt castron mare, bate gălbenușurile până se îngroașă ușor. Adăugați treptat 2/3 de cană de zahăr, batând la viteză mare până se îngroașă și devine de culoarea lămâiei. Bateți sucul de portocale și coaja de portocală. Îndoiți în făină.
Adăugați sare și smântână de tartru în albușuri; cu batatoare curate, bateti la foc mediu pana se formeaza varfuri moi. Adăugați treptat zahărul rămas, câte 1 lingură, batând la maxim după fiecare adăugare până când zahărul se dizolvă. Continuați să bateți până se formează vârfuri moi lucioase. Îndoiți un sfert din albușuri spumă în aluat, apoi adăugați albușurile rămase.
Transferați ușor pe un 10 inchi neuns. tigaie tub.
Coaceți pe grătarul cel mai de jos al cuptorului timp de 45-55 de minute sau până când partea de sus se ridică înapoi când este ușor atins. Întoarceți imediat tigaia; prăjitura răcită în tavă, aproximativ 1-1/2 ore.
Între timp, într-o cratiță mare grea, amestecați zahărul și făina.
Se amestecă sucul de portocale și coaja de portocală. Gatiti si amestecati la foc mediu pana se ingroasa si clocotesc. Reduceți căldura la minim; gatiti si amestecati inca 2 minute.
Într-un castron mic, amestecați o cantitate mică de amestec fierbinte în ouă; pune totul în tigaie, amestecând constant. Aduceți la un fierbere ușor; gatiti si amestecati 2 minute. Transferați imediat într-un bol curat. Răciți 30 de minute. Apăsați folie de plastic pe suprafața amestecului de portocale; da la rece pana se raceste.
Într-un castron mare, bate smântâna până se formează vârfuri moi; se amestecă în amestecul de portocale. Treceți un cuțit în jurul părților laterale și a tubului central al tigaii.
Scoateți tortul pe o farfurie de servire. Folosind un cuțit lung zimțat, tăiați tortul pe orizontală în trei straturi.
Întindeți glazura între straturi și deasupra și părțile laterale ale prăjiturii.
Se presară cu nuci pecan. Se da la frigider pana la servire.