Tort cu om de zăpadă

Tort cu om de zăpadă
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încearcă Tortul Om de zăpadă. Această rețetă servește 16 și costă 74 de cenți per porție. O porție conține 539 de calorii, 4 g de proteine și 20 g de grăsimi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de colorant alimentar, amestec de prăjitură de ciocolată, rulou de fructe și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 11%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Tort Om de zăpadă, Tort cu om de zăpadă și Tort cu nucă de cocos.

Instrucțiuni

1
Pregătiți amestecurile de prăjituri conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Împărțiți aluatul în două unse și înfăinate 9 inchi. tavi rotunde, una de 9 in. tavă pătrată de copt și 12 prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou De FructeRulou De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
1 Roll-Up Cu Fructe Verzi, Derulat1 Roll-Up Cu Fructe Verzi, Derulat
2
Coaceți la 350° timp de 20-25 de minute și cupcakes 18-20 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigăi pe rafturi pentru a se răci complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-Up Cu Fructe Verzi, DerulatRoll-Up Cu Fructe Verzi, Derulat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Gume Negre4 Gume Negre
6 Mușcături De Lemn Dulce Negru6 Mușcături De Lemn Dulce Negru
3
Așezați o prăjitură rotundă în afara centrului și la 1 inch de partea de jos a unui tort de 25 inchi. x 16 inchi. scândură acoperită.
4
Puneți a doua turtă rotundă deasupra ei. Pune deoparte 1 cană glazură de vanilie. Înghețați prăjiturile rotunde cu glazura de vanilie rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mușcături De Lemn DulceMușcături De Lemn Dulce
5
Tăiați tortul pătrat în două dreptunghiuri - unul de 8 inchi. x 2 inchi. și unul de 8 inci. x 4 inchi. (păstrați bucata rămasă pentru o altă utilizare). Pentru marginea pălăriilor, așezați dreptunghiul mai mic (B) deasupra prăjiturii rotunde de sus.
6
Tăiați un 5-3/4 inchi. x 4 inchi. bucată din dreptunghiul mare; așezați (A) deasupra borului pălăriei. Pentru eșarfă, tăiați bucata de tort rămasă în jumătate în diagonală (C și D); poziționați pe partea stângă a cercului de sus. (Păstrați cupcakes pentru o altă utilizare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Monedă De BomboaneMonedă De Bomboane
7
Pălărie de îngheț cu glazură de ciocolată. Nuanță albastru glazur de vanilie rezervat; înghețați o dungă pe pălărie pentru panglică și înghețați eșarfa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Monedă Roșie De Bomboane1 Monedă Roșie De Bomboane
Monedă Roșie De BomboaneMonedă Roșie De Bomboane
8
Tăiați trei frunze de ilfin din ruloul de fructe; așezați pe panglica pălăriei. Acoperiți cu tarte minuscule pentru fructe de pădure. Poziționați monedă roșie de bomboane pentru nas; adăugați gumă neagră pentru ochi și nasturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Glazură De Vanilie3 Căni De Glazură De Vanilie
Tarte Minuscule Acoperite Cu RoșuTarte Minuscule Acoperite Cu Roșu
3 Tarte Mici Acoperite Cu Roșu3 Tarte Mici Acoperite Cu Roșu
Tarte Minuscule Acoperite Cu RoșuTarte Minuscule Acoperite Cu Roșu
La 8 PruneLa 8 Prune
9
Adăugați mușcături de lemn dulce pentru gură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegeri excelente pentru prăjitură. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții16
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista