Tort cu nuci și ananas
Ai nevoie de un desert lacto ovo vegetarian ? Prăjitura cu nuci și ananas ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 374 de calorii , 4 g de proteine și 16 g de grăsimi . Pentru 66 de cenți per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16 persoane. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Un amestec de extract de vanilie, unt, făină și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute . Cu un scor de 17% , acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tort cu nuci pecan și glazură cu cremă de brânză , Tort cu nuci pecan fără gluten și glazură cu nuci pecan și glazură cu praline și pătrate cu nuci pecan și ananas .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați zahărul, făina și bicarbonatul de sodiu.
Combinați ouăle și ananasul; amestecați ingredientele uscate până când se umezesc. Îndoiți nucile.
Transferați pe un 13-in uns. x 9-in. tava de copt.
Coaceți la 350° timp de 32-38 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește complet pe un grătar.
Pentru glazură, într-un castron mare, bate crema de brânză și untul până devine pufoasă.
Adăugați zahărul de cofetă și vanilia; bate pana se omogenizeaza. Tort de îngheț. A se păstra la frigider.