Tort cu nuci Graham de ciocolata

Tort cu nuci Graham de ciocolata
Dacă aveți aproximativ 45 de minute de petrecut în bucătărie, prăjitura cu nuci Graham cu ciocolată ar putea fi o rețetă uimitoare fără lactate de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine, 9 g de grăsimi și un total de 179 de calorii. Pentru 36 de cenți per porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Allrecipes. Funcționează bine ca desert. Un amestec de sare, extract de vanilie, zahăr și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Cu un scor de 16%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt prăjitura Graham Frigider cu ciocolată-banane, prăjitura Graham Cracker-chip de gustări cu ciocolată și grămadă de nuci Graham.

Instrucțiuni

1
Intr-un castron mare, batem albusurile spuma cu crema de tartru pana se intaresc. Bateți treptat 1/4 de cană de zahăr până când amestecul devine ușor lucios. Pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Într-un alt castron mare, bateți gălbenușurile. Bateți treptat restul de 3/4 de cană de zahăr până când amestecul este gros și palid. Se bate vanilia. Într-un alt castron, amestecați firimiturile de biscuiți Graham, praful de copt și sarea. Bateți amestecul de gălbenușuri de ou. Se amestecă nucile și ciocolata. Amestecați aproximativ 1/3 din albușuri pentru a ușura aluatul și apoi adăugați restul ușor, dar bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Suc Proaspăt De Lămâie (aproximativ 2 Lămâi Mari)1/2 Cană Suc Proaspăt De Lămâie (aproximativ 2 Lămâi Mari)
Piersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate FeliiPiersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate Felii
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Transformați aluatul într-o tavă de copt de 9x13 inch unsă și făinată.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
4
Coaceți tortul într-un cuptor preîncălzit la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 25 până la 30 de minute sau până când se testează cu o scobitoare.
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Se lasa sa se raceasca pe un gratar. Face 12 portii.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegerile mele de top pentru tort. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cremă Sherry
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții15
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista