Chocolate Cloud Cake ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 49G de grăsime, și un total de 611 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 2,21 USD pe porție. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este plăcută de 71 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de unt, pudră de cacao, coajă de portocală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 36%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tort Cu Nori De Ciocolată, Tort Cu Nori De Ciocolată, și Tort Cu Nori De Ciocolată.
Instrucțiuni
1
Echipament Special: tigaie cu arc de 9 inci
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic Suplimentar
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. tapetați fundul tăvii de tort cu pergament de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Tort
Cuptor
3
Topiți ciocolata fie într-un cazan dublu, fie într-un cuptor cu microunde, adăugați untul și lăsați să se topească în ciocolata caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan Dublu
Cuptor Cu Microunde
4
Bateți cele 2 ouă întregi și 4 gălbenușuri cu 1/3 cană de zahăr, apoi adăugați ușor amestecul de ciocolată, lichiorul cu aromă de portocală și coaja de portocală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Portocala
Ouă
Ciocolata
Gălbenuș De Ou
Lichior
Portocaliu
Zahăr
5
Într-un alt castron, bateți cele 4 albușuri până se spumează, apoi adăugați treptat zahărul rămas și bateți până când albușurile își păstrează forma, dar nu sunt prea rigide. Ușurați amestecul de ciocolată cu o păpușă de albușuri de ou, apoi pliați în restul de albușuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Ciocolata
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
6
Se toarnă în tigaia pregătită și se coace timp de 35 până la 40 de minute sau până când tortul este înviat și crăpat și centrul nu se clatină mult. Răciți tortul în tigaie pe o grătar; mijlocul se va scufunda pe măsură ce se răcește.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
Tigaie
7
Când sunteți gata să mâncați, așezați tortul încă legat de tigaie pe un suport sau o farfurie pentru servire și îndepărtați cu grijă părțile laterale ale tigaiei de pe tort. Nu vă faceți griji cu privire la fisuri sau margini aspre, este aspectul craterului pe care îl căutăm aici. Bateți smântâna până când este moale și apoi adăugați lichiorul cu aromă de vanilie și portocală și continuați să bateți până când crema este fermă, dar nu rigidă. Umpleți craterul tortului cu frisca, ușurându-l ușor spre marginile tortului și pudrați ușor blatul cu pudră de cacao împinsă printr-o strecurătoare de ceai.