Tort Cu Mousse De Ciocolată Cu Vișine

Tort Cu Mousse De Ciocolată Cu Vișine
Această rețetă servește 8 și costă 1,31 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 473 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați apă, zahăr, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort Cu Mousse De Ciocolată Cu Cireșe Brandied, Coroană de Madeleine cu Mousse de vișine, și Tort Bundt cu smântână de ciocolată neagră cu cireșe-conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică amestecați gemul de cireșe, oțetul balsamic și calvados. Se fierbe la foc mic până când lichidul se reduce și se îngroașă, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet BalsamicOțet Balsamic
Gem De CireșeGem De Cireșe
CalvadosCalvados
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc și se lasă să stea până se răcește complet.
1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. inversați partea inferioară a tigaiei cu formă de arc (pentru a ușura alunecarea bazei de pâine scurtă de pe fund), apoi blocați partea laterală a tigaiei și linia de jos cu o rundă de hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri ShortbreadCookie-uri Shortbread
BazaBaza
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
CuptorCuptor
2
Pulsați alunele cu zahăr într-un robot de bucătărie până când nucile sunt tocate mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluneAlune
ZahărZahăr
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
3
Adăugați făină, unt, cacao și sare și pulsați doar până se formează un aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Pudră De CacaoPudră De Cacao
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
4
Apăsați aluatul uniform pe fundul tăvii cu formă de arc cu degetele. Înțepați peste tot cu o furculiță, apoi coaceți până se usucă la atingere, aproximativ 18 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
CuptorCuptor
5
Transferați baza în tigaie într-un raft pentru a se răci complet, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BazaBaza
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Îndepărtați partea tigaiei și glisați cu grijă pergamentul de sub pâine scurtă, apoi atașați din nou partea tigaiei în jurul bazei de pâine scurtă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri ShortbreadCookie-uri Shortbread
BazaBaza
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
1
Presărați gelatina peste apă într-o cratiță grea de 1 până la 1 1/2 litru și lăsați să stea până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se încălzește amestecul de gelatină la foc mic, amestecând, doar până se topește gelatina, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
3
Se amestecă în alune de ciocolată până se combină și se îndepărtează de la căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Răspândirea Alunelor De CiocolatăRăspândirea Alunelor De Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Bateți împreună amestecul de mascarpone și alune de ciocolată într-un castron mare. Bateți împreună smântâna, pudra de cacao și zahărul într-un alt castron mare cu un mixer electric la viteză mică până când sunt combinate, apoi creșteți viteza la mare și bateți până când crema ține doar vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
MascarponeMascarpone
CiocolataCiocolata
AluneAlune
CremăCremă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BatetiBateti
BolBol
5
Bateți o treime din frișcă în amestecul de mascarpone pentru a ușura, apoi pliați în frisca rămasă până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
MascarponeMascarpone
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Folosiți o lingură sau o spatulă de cauciuc pentru a întinde uniform amestecul de gem deasupra pâinii scurte, apoi lingurați stratul de mousse deasupra gemului, netezind ușor blatul. Rece, acoperit, cel puțin 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri ShortbreadCookie-uri Shortbread
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1
Aduceți smântâna la foc mic într-o cratiță mică și grea și scoateți-o de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați ciocolată și lăsați să stea 1 minut, apoi bateți ușor până se topește complet și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Transferați ganache într-un castron mic și răciți, amestecând ocazional, până când se îngroașă ușor, dar încă se toarnă, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Rulați un cuțit subțire cald în interiorul tăvii cu formă de arc,apoi îndepărtați partea. Glisați tortul de pe fundul tigaiei și transferați-l pe o farfurie de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
CuțitCuțit
5
Se toarnă ganache deasupra tortului și se întinde, permițând excesului de ganache să picure pe părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
1
* Tortul, fără glazură, poate fi răcit până la 2 zile.* Tortul poate fi glazurat cu 6 ore înainte și răcit, neacoperit
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista