Dacă aveți aproximativ 45 de minute de petrecut în bucătărie, Tortul Morcovi I poate fi o rețetă uimitoare lacto ovo vegetariană de încercat. Pentru 65 de cenți per porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 474 de calorii, 6 g de proteine și 11 g de grăsime fiecare. 85 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricand, dar este deosebit de bun de Paste. Funcționează bine ca desert. Dacă aveți la îndemână sirop de porumb, ulei vegetal, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Ultimate Carrot Cake (cu gem de morcovi), Tort de morcovi cu suc de morcovi și Tort de morcovi cu glazură de brânză cu cremă de ananas.
Instrucțiuni
1
Bateți ouăle, uleiul și zahărul alb. Amestecați amestecul timp de treizeci de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
4 Roșii Mari, Coapte, Decojite, Fără Semințe și Tăiate Grosier, Cu Sucul Lor
Sugestii De Servire: Salată Verde și Pâine Crustă.
2
Cerne împreună făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea și condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Condimente
1/4 Cană Măsline Verzi, Fără Sâmburi și Tocate
Rosii Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate Gros, Cu Sucul Lor
3
Adăugați morcovii și stafidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Ambalați Amestecul De Prăjitură Cu Turtă Dulce
4
Turnați amestecul de ouă în ingrediente uscate și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Mari, Coapte, Decojite, Fără Semințe și Tăiate Grosier, Cu Sucul Lor
5
Se toarnă aluatul într-un tub de 10 inchi sau o tavă bundt bine unsă.
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
6
Coaceți la cuptor la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 60 până la 70 de minute. Răciți prăjitura pe un grătar, apoi lăsați-l la frigider până se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
1/2 Cană Kirschwasser
7
Pentru a face glazură cu brânză cremă: amestecați zahărul de cofetarie, crema de brânză, siropul de porumb și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Petale De Lămâie, Lămâie Sau Portocală Tocate Mărunt
Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt cele mai bune alegeri ale mele pentru Tort Morcovi. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.