Tort Cu Inimă De Ciocolată

Tort Cu Inimă De Ciocolată
Tortul cu inimă de ciocolată este un fără gluten și prietenos cu FODMAP desert. O porție conține 315 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 16 și costă 42 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați glazura de ciocolată betty rich & creamy, amestecul de tort alimentar al lui Betty devil, tigăile din folie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Tort cu strat de inimă de ciocolată cu Mousse de ciocolată-scorțișoară, Tort de ciocolată în formă de inimă cu glazură de ciocolată, și Tort De Inimă Ganache Cu Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.ungeți sau pulverizați numai fundul tăvilor din folie. Faceți aluatul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
2
Se toarnă în tigăi.
3
Coaceți 26 până la 35 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
4
Întindeți glazura peste prăjituri. Decorează cu bomboane. Depozitați ușor acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista