Tortul cu Grapefruit și semințe de mac este un lacto ovo vegetarian desert. Această rețetă servește 8 și costă 75 de cenți pe porție. O porție conține 605 calorii, 8g de proteine, și 29G de grăsime. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 133 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Dacă aveți la îndemână unt, unt, zahăr tos și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Pâine Cu Semințe De Mac De Grapefruit, Pâine Cu Semințe De Mac De Grapefruit, și Grapefruit-Vinaigrette De Semințe De Mac.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Osul Aripii, Pielea Pe
2
Unt apoi făinați un Bundt de 1,5 litri sau o formă inelară. Bateți împreună untul și zahărul până devin palide și pufoase. Bateți ouăle, pe rând, urmate de vanilie, făină, praf de copt, smântână acrită, coajă și suc de grapefruit și semințe de mac prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Grapefruit
Piersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate Felii
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Fulgi De Cocos, Prajit, Optional
Acoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lorann Bucătărie Profesională®
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Lemn Dulce Galben și Verde
(Keebler)
3
Răzuiește în tablă și nivelează-l.
4
Coaceți timp de 40-55 de minute, în funcție de forma cositorului, până când o frigăruie înfiptă iese curată. Lăsați în formă să se răcească puțin în timp ce faceți glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Osul Aripii, Pielea Pe
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
5
Încălziți ușor zahărul, untul și sucul de grapefruit pentru a topi untul. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul și se fierbe timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Uncii Suc De Grepfrut Rubin
Zahăr Caster
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
6
Se ia de pe foc, se amestecă coaja și se răcește aproximativ 10 minute până se îngroașă și siropos.
7
Întoarceți tortul cald pe un suport de răcire și periați jumătate din glazură peste tort. Lingurați restul, încetul cu încetul, astfel încât să se scufunde.
Tortul funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.