Tort cu glazură de decorare a cremelor de unt

Tort cu glazură de decorare a cremelor de unt
Tort cu glazura de decorare Buttercream ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 900 calorii, 2G de proteine, și 35g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați unt, extract de vanillan, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tort de catifea roșie cu glazură de unt, Mini tort de căpșuni cu glazură de unt, și Tort de Mocha cu glazură de unt de alune pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți și coaceți tortul conform instrucțiunilor pachetului pentru două 9-in. Tigăi rotunde de copt. Se răcește în tigăi timp de 10 minute înainte de a se scoate pe rafturile de sârmă pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Cu Osul Aripii, Pielea PeCu Osul Aripii, Pielea Pe
2
Într-un castron mare, cremă untul, scurtarea și zahărul până la lumină și pufos. Bateți în vanilie, sare și suficient lapte pentru a obține consistența răspândirii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mere Tarta Tocate Decojite (aproximativ 5 Medii)Mere Tarta Tocate Decojite (aproximativ 5 Medii)
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
3
Așezați 1/4 cană glazură fiecare în trei boluri mici; nuanțați unul albastru, unul galben și unul verde. Puneți deoparte 2-1 / 4 căni de glazură rămasă pentru decorarea țesăturii coșului și bordura cochiliei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
4
Imprastiati glazura rămasă între straturi și peste partea de sus și părțile laterale ale tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe PielePiept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
5
Pentru a decora, se taie o mică gaură în colțul de patiserie sau pungă de plastic; introduceți Coș mediu țese sfat. Umpleți punga cu glazură albă rezervată. Decora părți de tort folosind Coș țese model (a se vedea diagrame la dreapta). Schimbarea la vârful stea mediu la țeavă coajă de frontieră de-a lungul marginilor de jos și de sus de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
6
Pentru scris, folosiți vârful rotund mediu și glazura albastră pentru a țeava salutul dorit în afara centrului deasupra tortului. Folosiți vârful rotund mediu și glazura verde pentru a țeava vița de vie în jurul scrisului. Treceți la vârful frunzei medii pentru a țeava frunzele verzi de-a lungul viței de vie. Folosiți vârful de flori mici pentru a țeava flori galbene și albastre de-a lungul viței de vie. Înghețarea rămasă poate fi înghețată până la 3 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista