Tort Cu Frisca De Lamaie

Tort Cu Frisca De Lamaie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați torta cu frișcă de lămâie. Această rețetă face 16 porții cu 229 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de suc de lămâie, albușuri de ou, făină de tort și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tortă Cu Frișcă De Afine, Pecan Torte cu frisca Bourbon, și Tortă de nuc cu trei straturi cu frișcă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, unt de smântână, scurtare și 1 cană de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
UntUnt
CremăCremă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați coaja de lămâie și vanilia; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
VanilieVanilie
3
Combinați făina, praful de copt și sarea. Adăugați treptat la amestecul cremos alternativ cu lapte, amestecând bine după fiecare adăugare; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
SareSare
4
Bateți albușurile până se formează vârfuri moi. Îndoiți în amestecul cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
5
Se toarnă în trei unse și ceară căptușite cu hârtie 9-in. Tigăi rotunde de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
6
Se coace la 350 de minute pentru 15-20 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește în tigăi timp de 10 minute înainte de a se scoate pe rafturile de sârmă pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
7
Pentru umplere, combinați zahărul și făina într-o cratiță. Adăugați treptat lapte; gatiti si amestecati pana se ingroasa si clocoteste. Gatiti si amestecati inca 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
8
Se ia de pe foc. Amestecați treptat puțin din umplutura fierbinte în gălbenușuri; întoarceți totul în tigaie. Aduceți la fierbere ușoară. Gatiti si amestecati inca 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Se ia de pe foc. Se amestecă sucul de lămâie, vanilia și coaja. Acoperiți și răciți. Îndoiți crema.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
VanilieVanilie
CremăCremă
10
Se întinde între fiecare strat și deasupra tortului. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru Torte. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista