Chocolate Sheet Cake II ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 188 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 24 și costă 17 cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, făină, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de ciocolată Retro al mamei (cunoscut și sub numele de tort de foi din Texas), Tort Cu Foi De Ciocolată, și Cel Mai Bun Tort De Ciocolată. Vreodată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de tort de 11x17 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Tort
Cuptor
2
Într-un castron mare, cernem împreună făina, zahărul și bicarbonatul de sodiu. Se amestecă ouăle, vanilia și Zara. Pune deoparte. Într-o cratiță combinați untul, uleiul, cacao și apa. Se aduce la fierbere și se amestecă până se omogenizează. Se amestecă încet în amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Lapte Bătut
Vanilie
Unt
Pudră De Cacao
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Apă
Ouă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bol
3
Se toarnă în tigaie pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 15 până la 20 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată. Se lasă să se răcească.