Tortul cu foaie de nucă de cocos cu sos de Hibiscus ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 331 calorii. Dacă aveți la îndemână albușuri de ou, cremă de nucă de cocos, făină de tort și alte câteva ingrediente, o puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Tort cu foaie de nucă de cocos cu sos de Hibiscus, Tort Cu Foaie De Nucă De Cocos, și Tort Cu Foaie De Nucă De Cocos Cu Ciocolată.
Instrucțiuni
1
Aduceți 2 cesti de apă pentru a fierbe în micitigaie. Se amestecă florile de hibiscus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hibiscus
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2
Scoateți de la căldură; lăsați abrupt descoperit 10 minute.
3
Se toarnă amestecul de hibiscus prin set fin-meshsieve peste castron, apăsând onsolids pentru a extrage tot lichidul; aruncați solidele.Întoarceți lichidul de hibiscus în aceeași cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hibiscus
Cafea Fierbinte Tare Caldă
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Cireșe Confiate Suplimentare
4
Adăugați zahăr; aduceți la fierbere, amestecând până la zahărse dizolvă. Se fierbe ușor la căldură mediepână când lichidul se reduce la 1 cană, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
5
Se ia de pe foc. Se amestecă coaja de lămâie, coaja de tei și coaja de portocală; abrupt 10 minute. Se strecoară sosul în castron. Capac; frigpână la rece, cel puțin 2 ore. Faceți înainte: poate fi făcut cu 3 zile înainte. Păstrați la rece.
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt de 13 x 9 x 2 inci tigaie metalică.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Bateți făina, praful de copt și sarea într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Bomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate Suplimentare
3
Bateți zeama, albușurile de ou și nuca de cocosextractați într-un alt castron mediu. Folosind un mixer electric, bateți zahărul și untul într-un castron mare până când sunt ușoare și pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate Suplimentare
4
Adăugați amestecul de făină în amestecul de unt în 3 adaosurialternativ cu amestecul de zară în 2adăugări, bătând pentru a se amesteca bine întreadăugări și răzuind ocazional fundul și părțile laterale ale bolului cu spatulă de cauciuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Cireșe Confiate Suplimentare
5
Transferați aluatul în tigaie; se întinde uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Arbol
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Coaceți tortul până devine auriu pal și testerul inserat în centru iese cu niște firimituri atașate, 29 până la 32 de minute. Se răcește complet în tigaie pe raft. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți tigaia strânsși păstrați tortul la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1
Folosind mixerul electric, batețicremă de biciuire și 2 linguri cremăde nucă de cocos într-un castron mare până se formează vârfuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De Inimă
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Întindeți frisca deasupra tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
Ardei Arbol
3
Stropiți 2 linguri de cremă de nucă de cocospeste frisca. Folosind cuțit de masă, rotiți crema de nucă de cocos în toată crema whipped.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Nucă De Cocos
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Presărați nucă de cocos prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De Inimă
5
Tăiați tortul în pătrate; transferați laplăci.
6
Stropiți sosul de hibiscus în jurul tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hibiscus
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe