Tortul cu foaie de nucă de cocos cu sos de Hibiscus ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 331 calorii. Dacă aveți la îndemână albușuri de ou, cremă de nucă de cocos, făină de tort și alte câteva ingrediente, o puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Tort cu foaie de nucă de cocos cu sos de Hibiscus, Tort Cu Foaie De Nucă De Cocos, și Tort Cu Foaie De Nucă De Cocos Cu Ciocolată.
Instrucțiuni
1
Aduceți 2 cesti de apă pentru a fierbe în micitigaie. Se amestecă florile de hibiscus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hibiscus
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2
Scoateți de la căldură; lăsați abrupt descoperit 10 minute.
3
Se toarnă amestecul de hibiscus prin set fin-meshsieve peste castron, apăsând onsolids pentru a extrage tot lichidul; aruncați solidele.Întoarceți lichidul de hibiscus în aceeași cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hibiscus
Cafea Fierbinte Tare Caldă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați zahăr; aduceți la fierbere, amestecând până la zahărse dizolvă. Se fierbe ușor la căldură mediepână când lichidul se reduce la 1 cană, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
5
Se ia de pe foc. Se amestecă coaja de lămâie, coaja de tei și coaja de portocală; abrupt 10 minute. Se strecoară sosul în castron. Capac; frigpână la rece, cel puțin 2 ore. Faceți înainte: poate fi făcut cu 3 zile înainte. Păstrați la rece.
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt de 13 x 9 x 2 inci tigaie metalică.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Bateți făina, praful de copt și sarea într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Bateți zeama, albușurile de ou și nuca de cocosextractați într-un alt castron mediu. Folosind un mixer electric, bateți zahărul și untul într-un castron mare până când sunt ușoare și pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați amestecul de făină în amestecul de unt în 3 adaosurialternativ cu amestecul de zară în 2adăugări, bătând pentru a se amesteca bine întreadăugări și răzuind ocazional fundul și părțile laterale ale bolului cu spatulă de cauciuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Transferați aluatul în tigaie; se întinde uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Coaceți tortul până devine auriu pal și testerul inserat în centru iese cu niște firimituri atașate, 29 până la 32 de minute. Se răcește complet în tigaie pe raft. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți tigaia strânsși păstrați tortul la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
1
Folosind mixerul electric, batețicremă de biciuire și 2 linguri cremăde nucă de cocos într-un castron mare până se formează vârfuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De Inimă
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Întindeți frisca deasupra tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3
Stropiți 2 linguri de cremă de nucă de cocospeste frisca. Folosind cuțit de masă, rotiți crema de nucă de cocos în toată crema whipped.