Tort cu foaie de ciocolată albă cu glazură de ciocolată albă
Tortul cu foi de ciocolată albă cu glazură de ciocolată albă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 262 calorii. Această rețetă servește 24. Dacă aveți zahăr pudră, smântână, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort alb Texas Sheet cu glazură de ciocolată Fudge, Tortul Whiteout: tort cu strat alb cu glazură de ciocolată albă, și Tort Cu Foaie De Nuci De Ciocolată Albă-Macadamia pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă.) Pulverizați fundul și părțile laterale ale tigaiei de 15x10x1 inci cu spray de copt cu făină.
Într-un castron mic cu microunde, Cuptor cu microunde 3 oz ciocolată albă și 2 linguri cremă neacoperită la 1 minut, amestecând la fiecare 30 de secunde, până la omogenizare. Se răcește 10 până la 15 minute.
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, smântână, ulei, ouă și amestec de ciocolată cu mixer electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional.
Coaceți 21 până la 25 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Într-un castron mic cu microunde, Cuptor cu microunde 3 oz ciocolată albă și 3 linguri cremă neacoperită la 1 minut, amestecând la fiecare 30 de secunde, până la omogenizare. Se răcește 10 până la 15 minute.
Într-un castron mediu, bateți untul și 2 căni de zahăr pudră cu un mixer electric la viteză medie până la amestecare.
Adăugați amestec de ciocolată albă; amestecați bine.
Adăugați zahărul pudră rămas; bate până se omogenizează.
Se întinde glazura peste tort; se presară cu nuci pecan. Depozitați ușor acoperit.