Tort Cu Fistic I

Tort Cu Fistic I
Tort de fistic am nevoie în jurul valorii de 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 10 porții cu 390 calorii, 6g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca desert. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de tort, laptele, amestecul instant de budincă de fistic și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 21%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort cu fistic III, Tort Cu Fistic, și Tort Cu Fistic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie Bundt de 10 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, amestecați împreună amestecul de tort, 1 pachet de budincă, apă, ouă și ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De TortAmestec De Tort
ApăApă
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se toarnă într-o tigaie Bundt unsă și făinată.
Echipamente pe care le vei folosi
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
4
Coaceți la 350 de grade F (17
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
grade C timp de 45 de minute sau până când se termină. Se lasă să se răcească.
6
Pentru a face glazură: într-un bol de amestecare, combinați 1 pachet budincă instantanee, lapte și amestec instant de topping bătut. Bateți până se îngroașă și întindeți-l pe tortul răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Biciuit ToppingBiciuit Topping
GlazuraGlazura
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista