Tort Cu Fistic I
Tort de fistic am nevoie în jurul valorii de 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 10 porții cu 390 calorii, 6g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca desert. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de tort, laptele, amestecul instant de budincă de fistic și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 21%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort cu fistic III, Tort Cu Fistic, și Tort Cu Fistic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie Bundt de 10 inch.
Într-un castron mare, amestecați împreună amestecul de tort, 1 pachet de budincă, apă, ouă și ulei.
Se toarnă într-o tigaie Bundt unsă și făinată.
Coaceți la 350 de grade F (17
grade C timp de 45 de minute sau până când se termină. Se lasă să se răcească.
Pentru a face glazură: într-un bol de amestecare, combinați 1 pachet budincă instantanee, lapte și amestec instant de topping bătut. Bateți până se îngroașă și întindeți-l pe tortul răcit.