Cinnamon Crumb Cake ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 23 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 208 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână praf de copt, lapte de unt, ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Tort De Cafea Cu Firimituri De Scorțișoară, Tort Cu Firimituri De Fructe De Scorțișoară, și Tort De Cafea Cu Firimituri De Scorțișoară.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate și nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
3
Combinați făina, zahărul brun, scorțișoara și sarea într-un castron și tăiați margarina cu un blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu o masă grosieră. Rezervați 1/2 cană amestec de făină pentru topping și puneți deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Margarină
Scorțișoară
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
4
Combinați amestecul de făină rămas, praful de copt și bicarbonatul de sodiu și adăugați zeama, vanilia și oul. Bateți la viteza medie a unui mixer până se omogenizează. Puneți aluatul într-o tigaie rotundă de 8 inci acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Spray De Gătit
Lapte Bătut
Vanilie
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Tort
42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Presărați 1/2 cană de amestec de făină rezervat peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
6
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până când tortul revine când este atins ușor în centru. Se răcește pe un suport de sârmă.