Conversație Inima Nanaimo Baruri

Conversație Inima Nanaimo Baruri
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați inima conversației Nanaimo Bars. O porție conține 134 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 36 și costă 30 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 23 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați unt, nucă de cocos, zahăr de cofetărie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Cakespy: Conversație Inima Placinta Cu Crema De, Conversație Inimă Cookie-Uri De Zahăr, și Mini Conversație-Cookie-Uri De Inimă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți stratul inferior. Topiți untul, zahărul și cacao într-un cazan dublu până se încorporează complet, dar nu lăsați amestecul să fiarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
2
Adăugați oul bătut și amestecați constant până când amestecul începe să se îngroașe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
3
Se ia de pe foc și se amestecă firimiturile de cracker graham, nuca de cocos și nucile. Apăsați ferm într-o tigaie de 8 x 8 inci fără grăsime; încercați să faceți amestecul cât mai plat posibil în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Suc Proaspăt De Lămâie (aproximativ 2 Lămâi Mari)1/2 Cană Suc Proaspăt De Lămâie (aproximativ 2 Lămâi Mari)
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Măsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline MariMăsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
4
Lăsați - l să se răcească aproximativ o oră.
5
Pregătiți stratul de mijloc: într-un mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete, cremați untul, smântâna, pudra de cremă și zahărul cofetarilor împreună până când sunt foarte ușoare și pufoase. Dacă doriți, amestecați câteva picături de colorant alimentar roșu și amestecați până când umplutura a atins o nuanță destul de roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Culoarea Roșie A AlimentelorCuloarea Roșie A Alimentelor
Pulbere De CremăPulbere De Cremă
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
6
Răspândiți peste stratul inferior, având grijă să îl întindeți cât mai plat și uniform posibil. Întoarceți tigaia la frigider în timp ce pregătiți toppingul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
7
Pregătiți stratul superior: într-o cratiță medie sau un cazan dublu, topiți ciocolata albă la foc mic-mediu, amestecând des pentru a vă asigura că amestecul nu arde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată AlbăCiocolată Albă
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
8
Se ia de pe foc.
9
Lăsați să stea până când amestecul este încă lichid, dar foarte gros, apoi turnați-l peste al doilea strat (Mijlociu) și întindeți-l ușor cu o spatulă pentru a asigura o acoperire uniformă (dar lucrați cu atenție, deoarece ciocolata încă caldă va deveni dezordonată dacă apăsați prea tare în timp ce îl întindeți și rupeți stratul de unt de mai jos).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
10
Așezați ușor inimile de conversație deasupra stratului de ciocolată albă direct după răspândire (acest lucru vă va asigura că aderă la strat).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inimile De ConversațieInimile De Conversație
Ciocolată AlbăCiocolată Albă
11
Lăsați barele să se răcească cel puțin o oră la frigider înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții36
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista