Fresh Orange tort crema italiană ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 16 porții cu 624 calorii, 5g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați făină, glazură de brânză cu cremă de pecan, zară și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort Cu Unt De Cardamom Cu Fructe De Pădure Proaspete Și Frișcă Portocalie, Tort cu strat de sifon portocaliu cu cremă de unt de bezea italiană de migdale-portocale, și Gelato de căpșuni proaspete {adică înghețată italiană}.
Instrucțiuni
1
Bateți untul și scurtarea la viteză medie cu un mixer electric până devine pufos; adăugați treptat zahăr, bătând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
2
Adăugați gălbenușurile de ou, câte 1, bătând până se omogenizează după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
3
Adăugați vanilie; bate până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
4
Combinați făina și sifonul; adăugați la amestecul de zahăr alternativ cu zară, începând și terminând cu amestecul de făină. Bateți la viteză mică până se amestecă după fiecare adăugare. Se amestecă 1 cană de nucă de cocos în fulgi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Nucă De Cocos
Lapte Bătut
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
5
Bateți albușurile până se formează vârfuri tari; pliați în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
6
Se toarnă aluatul în 3 torturi rotunde de 9 inci unse și făinate.
7
Coaceți la 350 timp de 25 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi pe rafturi de sârmă timp de 10 minute; scoateți din tigăi și răciți complet pe rafturi de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Întindeți 3/4 cană de caș de portocale proaspăt răcit între straturi; întindeți cașul de portocale proaspăt rămas deasupra tortului. (Stratul proaspăt de caș portocaliu deasupra tortului va fi foarte gros.) Dacă doriți, acoperiți ușor tortul și răciți 8 ore. (Răcirea tortului cu cașul între straturi ajută la menținerea straturilor la locul lor și face mult mai ușoară întinderea glazurii.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
Portocaliu
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
9
Întindeți 3 căni de glazură de brânză Pecan-cremă pe părțile laterale ale tortului, rezervând glazura rămasă pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză înghețată
Glazura
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Nuci Pecan
10
Presărați 1/2 cană de nucă de cocos prăjită deasupra tortului, dacă doriți. Aranjați jumătățile de Pecan glazurate în jurul marginii superioare a tortului, dacă doriți. A se păstra la frigider până când este gata de servire. Aranjați ghirlanda de Buș în jurul marginii de jos a tortului înainte de servire, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pecan
Nucă De Cocos
11
Notă: tortul poate fi înghețat cu glazură de brânză Pecan-cremă imediat după adăugarea cașului proaspăt de portocale, dar straturile de tort nu vor fi la fel de constante.