Tort Cu Cremă De Var Cheie
Nevoie de o desert vegetarian? Tortul cu cremă de tei cheie ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 12. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 357 calorii, 5g de proteine, și 23g de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 59 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, ouă, suc de lămâie obișnuit și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 55 de minute. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Macadamia Key Lime Pie, 3 1/2 Inch Miniatura Cheie Lime Plăcinte, și Key Lime Hatch Chile Gelato: cum se utilizează ardeii iute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cuptorul de căldură la 350 F. fundurile de grăsime numai din două tigăi rotunde de 8 sau 9 inci (nu se recomandă Tigăi întunecate sau antiaderente). Tigăi de linie cu hârtie cerată. Ungeți hârtiile cerate și părțile laterale ale tigăilor; ușor făină. Într-un castron mediu, amestecați firimiturile de cracker, zahărul și untul topit.
Întindeți 2/3 cană de amestec în fiecare tigaie.
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, amestecul de suc de lămâie, untul înmuiat, 2 lingurițe de coajă de tei și ouăle cu mixer electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional.
Coaceți runde de 8 inci 36 până la 43 de minute, runde de 9 inci 32 până la 38 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Rulați cuțitul ascuțit în jurul laturilor tigăilor pentru a slăbi prăjiturile. Se răcește în tigăi 15 minute.
Scoateți din tigaie la raft de răcire, plasarea prăjituri firimituri-amestec-side-up și îndepărtarea hârtiei cerate din topuri de prăjituri. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Pentru a face umplutura și glazura cremoasă de var, într-un castron mic, amestecați împreună laptele condensat, 2 lingurițe de coajă de lime și 1/2 cană suc de lime; pus deoparte. Bateți frișca în bol mediu răcit cu mixer electric la viteză mare până se formează vârfuri moi. Îndoiți amestecul de lapte în frișcă doar până se omogenizează.
Așezați 1 strat, cu firimitura în sus, pe farfuria de servire.
Se întinde cu 1 cană de umplutură până la 1/4 inch de margine.
Adăugați al doilea strat, cu firimitura în sus; partea de îngheț și partea superioară a tortului cu umplutura rămasă. A se păstra ușor acoperit la frigider.