Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 337 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 16. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de apă, sirop de ciocolată, ulei de canolan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Tort Cu Strat De Mocha Cu Umplutură De Cremă De Ciocolată-Rom, Bacon Chocolate Mochan Ice Cream Cake - Low Carb & Fără Gluten, și Tort de mâncare Mocha Mousse Angel cu frișcă de ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pentru a pregăti tortul, lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
3
Combinați făina și următoarele 6 ingrediente (prin sare) într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Adăugați maioneză și ulei; bateți cu un mixer la viteză mică până se omogenizează bine. Adăugați încet cafeaua preparată și vanilia; bateți cu un mixer la viteză mică 1 minut sau până se omogenizează bine. Se amestecă ciocolata; se toarnă aluatul într-o tigaie de copt de 13 x 9 inci acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Preparată
Spray De Gătit
Maioneză
Ciocolata
Vanilie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește complet în tigaie pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
Tigaie
6
Pentru a prepara crema de mocha, combinați apa și granulele de cafea într-un castron mare; se amestecă până se dizolvă granulele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Instant
Cremă
Mocha
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Adăugați cremă de marshmallow; bateți cu un mixer la viteză mică până se omogenizează. Îndoiți în topping biciuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Marshmallow
Biciuit Topping
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Întindeți crema de mocha deasupra tortului; stropiți cu sirop de ciocolată. Se răcește până este gata de servit.