Tort Cu Cremă De Ciocolată
Reteta Tort crema de ciocolata se poate face în aproximativ 55 de minute. O porție conține 212 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. Această rețetă de la Taste Of Home are 16 fani. Un amestec de extract de vanillan, cacao de copt, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Funcționează bine ca desert. Cu o lingură scor de 13%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Mărturisirea sunt tort lipsit ... tort de ciocolata cu crema de branza glazura si glazura de ciocolata satinat, Tort sandwich ușor de înghețată cu bici de vanilie și umplutură de cremă de ciocolată, și Ciocolata Chip Cookie Oreo Brownie Tort De Inghetata (Slutty Brownie Tort De Inghetata).
Instrucțiuni
Pregătiți și coaceți tortul conform instrucțiunilor pachetului, folosind un 13-in uns și făinat. x 9-în. tigaie de copt. Se răcește timp de 10 minute înainte de a se răsturna pe un suport de sârmă. Se răcește complet.
Pentru umplere, într-o cratiță mică, combinați zahărul și făina. Adăugați treptat lapte. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare; gatiti si amestecati 1-2 minute sau pana se ingroasa.
Transferați într-un castron mic. Acoperiți și refrigerați până se răcește complet.
Într-un castron mare, bate untul și scurtarea până pufos. Bateți amestecul de lapte și vanilia până se omogenizează. Împărțiți tortul în două straturi orizontale; întindeți umplutura peste stratul de tort de jos. Se acoperă cu stratul de tort rămas.
Pentru glazură, într-o cratiță mare, combinați zahărul, cacao și amidonul de porumb. Adăugați treptat apă. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Se ia de pe foc; se amestecă untul și vanilia până când glazura este netedă. Se răcește până la călduț.
Se întinde deasupra tortului.
Lăsați să stea până când este setat. Puneți la frigider resturile.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Tortul funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.