Tortul cu cremă cu ananas caramelizat este un fără gluten și vegetarian desert. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 330 calorii. Această rețetă servește 17. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți la îndemână lapte de nucă de cocos, unt, extract de vanilan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Tort De Ananas Caramelizat Fără Gluten Cu Susul În Jos, Tartă Cu Cremă De Unt Maroniu Caramelizat, și Cremă De Ananas Columbiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Într-un bol de amestecare, cernem bine ingredientele uscate.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
3
Adăugați ingredientele rămase, cu excepția untului topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi Proaspete
4
Se amestecă până când aluatul este bine combinat folosind un tel. Îndoiți untul topit și turnați într-o tigaie de 9 x 13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 45 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
6
Tăiați în pătrate de 3 inci și serviți cu ananas caramelizat.