Tort cu crema cu șerbet

Tort cu crema cu șerbet
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Tortul cu cremă cu șerbet. Această rețetă face 16 porții cu 812 calorii, 11 g de proteine și 57 g de grăsime fiecare. Pentru 2,24 USD per porție, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 327 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați înghețată de vanilie, zmeură, nuci pecan și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten. Cu un scor de 59%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Pound Cake cu șerbet, Rainbow Sherbet Cake și Rainbow Sherbet Cake pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Folosind o linguriță de 1/4 de ceașcă de înghețată, modelați șerbetul în bile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zmeura Si Portocala Si Lime OptionalZmeura Si Portocala Si Lime Optional
2 Cani De Nuci Pecan Tocate, Impartite2 Cani De Nuci Pecan Tocate, Impartite
Echipamente pe care le vei folosi
3 Cani Fiecare Serbet De Zmeura, Portocala Si Lime3 Cani Fiecare Serbet De Zmeura, Portocala Si Lime
2
Așezați pe o foaie de copt tapetată cu hârtie cerată. Congelați timp de 1 oră sau până când se întărește.
Echipamente pe care le vei folosi
Fiecare șerbet De Zmeură, Portocală și LimeFiecare șerbet De Zmeură, Portocală și Lime
3
Într-un castron mare, combinați 1 qt. inghetata de vanilie, 1 cana nuci pecan si 1 cana chipsuri de ciocolata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Fulgi De Ciocolată Semidulce în Miniatură, împărțite2 Căni De Fulgi De Ciocolată Semidulce în Miniatură, împărțite
3 Litri De Inghetata De Vanilie, Inmuiata, Impartita3 Litri De Inghetata De Vanilie, Inmuiata, Impartita
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Răspândiți într-o formă de 10 inchi. tigaie tub.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Aranjați alternativ 12 bile de șerbet, câte patru din fiecare culoare, pe tubul central și pe marginea exterioară a tigaii. Congelați timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Serbet De Zmeura, Putin InmuiatDespre Serbet De Zmeura, Putin Inmuiat
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Uns cu 1 qt. înghețată; congela timp de 30 de minute. Acoperiți cu bilele de șerbet rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
Despre Serbet De Zmeura, Putin InmuiatDespre Serbet De Zmeura, Putin Inmuiat
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
7
Combinați înghețata rămasă, nucile pecan și chipsurile; întinse peste bile de șerbet. Acoperiți și congelați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
Despre Serbet De Zmeura, Putin InmuiatDespre Serbet De Zmeura, Putin Inmuiat
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
8
Treceți un cuțit pe marginea tigaii; scufundați tigaia în apă călduță până se slăbește. Întoarceți tortul pe o farfurie de servire. Frost cu frisca. Reveniți la congelator.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Scoateți din congelator cu 10 minute înainte de servire.
10
Ornați cu zmeură și felii de portocale și lime dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felie De TeiFelie De Tei
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Desertul congelat funcționează foarte bine cu Crem Sherry, Port și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Ai putea încerca Totus Tuus Cava. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Totus Tuus Cava
Totus Tuus Cava
Totus Tuus Cava prezintă arome strălucitoare de piersici, lămâie și coajă de portocală, cu o notă de lemn dulce. Vinul este concentrat, tactil și dens în gură, cu un caracter de sapă, pietros la aromele sale de citrice, fructe de sâmburi și anason. Arată bogăție și vivacitate în gură, iar finalul luminos este lung.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții16
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista