Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Tortul cu cremă cu șerbet. Această rețetă face 16 porții cu 812 calorii, 11 g de proteine și 57 g de grăsime fiecare. Pentru 2,24 USD per porție, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 327 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați înghețată de vanilie, zmeură, nuci pecan și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten. Cu un scor de 59%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Pound Cake cu șerbet, Rainbow Sherbet Cake și Rainbow Sherbet Cake pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Folosind o linguriță de 1/4 de ceașcă de înghețată, modelați șerbetul în bile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zmeura Si Portocala Si Lime Optional
2 Cani De Nuci Pecan Tocate, Impartite
Echipamente pe care le vei folosi
3 Cani Fiecare Serbet De Zmeura, Portocala Si Lime
2
Așezați pe o foaie de copt tapetată cu hârtie cerată. Congelați timp de 1 oră sau până când se întărește.
Echipamente pe care le vei folosi
Fiecare șerbet De Zmeură, Portocală și Lime
3
Într-un castron mare, combinați 1 qt. inghetata de vanilie, 1 cana nuci pecan si 1 cana chipsuri de ciocolata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Fulgi De Ciocolată Semidulce în Miniatură, împărțite
3 Litri De Inghetata De Vanilie, Inmuiata, Impartita
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Răspândiți într-o formă de 10 inchi. tigaie tub.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Aranjați alternativ 12 bile de șerbet, câte patru din fiecare culoare, pe tubul central și pe marginea exterioară a tigaii. Congelați timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Serbet De Zmeura, Putin Inmuiat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Uns cu 1 qt. înghețată; congela timp de 30 de minute. Acoperiți cu bilele de șerbet rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
Despre Serbet De Zmeura, Putin Inmuiat
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
7
Combinați înghețata rămasă, nucile pecan și chipsurile; întinse peste bile de șerbet. Acoperiți și congelați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
Despre Serbet De Zmeura, Putin Inmuiat
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Sos De Curcan, încălzit
8
Treceți un cuțit pe marginea tigaii; scufundați tigaia în apă călduță până se slăbește. Întoarceți tortul pe o farfurie de servire. Frost cu frisca. Reveniți la congelator.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți Sotați, Decojiți
9
Scoateți din congelator cu 10 minute înainte de servire.
10
Ornați cu zmeură și felii de portocale și lime dacă doriți.
Desertul congelat funcționează foarte bine cu Crem Sherry, Port și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Ai putea încerca Totus Tuus Cava. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Totus Tuus Cava
Totus Tuus Cava prezintă arome strălucitoare de piersici, lămâie și coajă de portocală, cu o notă de lemn dulce. Vinul este concentrat, tactil și dens în gură, cu un caracter de sapă, pietros la aromele sale de citrice, fructe de sâmburi și anason. Arată bogăție și vivacitate în gură, iar finalul luminos este lung.