Tort cu crema cu șerbet
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Tortul cu cremă cu șerbet. Această rețetă face 16 porții cu 812 calorii, 11 g de proteine și 57 g de grăsime fiecare. Pentru 2,24 USD per porție, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 327 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați înghețată de vanilie, zmeură, nuci pecan și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten. Cu un scor de 59%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Pound Cake cu șerbet, Rainbow Sherbet Cake și Rainbow Sherbet Cake pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind o linguriță de 1/4 de ceașcă de înghețată, modelați șerbetul în bile.
Așezați pe o foaie de copt tapetată cu hârtie cerată. Congelați timp de 1 oră sau până când se întărește.
Într-un castron mare, combinați 1 qt. inghetata de vanilie, 1 cana nuci pecan si 1 cana chipsuri de ciocolata.
Răspândiți într-o formă de 10 inchi. tigaie tub.
Aranjați alternativ 12 bile de șerbet, câte patru din fiecare culoare, pe tubul central și pe marginea exterioară a tigaii. Congelați timp de 30 de minute.
Uns cu 1 qt. înghețată; congela timp de 30 de minute. Acoperiți cu bilele de șerbet rămase.
Combinați înghețata rămasă, nucile pecan și chipsurile; întinse peste bile de șerbet. Acoperiți și congelați peste noapte.
Treceți un cuțit pe marginea tigaii; scufundați tigaia în apă călduță până se slăbește. Întoarceți tortul pe o farfurie de servire. Frost cu frisca. Reveniți la congelator.
Scoateți din congelator cu 10 minute înainte de servire.
Ornați cu zmeură și felii de portocale și lime dacă doriți.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Desertul congelat funcționează foarte bine cu Crem Sherry, Port și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Ai putea încerca Totus Tuus Cava. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Totus Tuus Cava]()
Totus Tuus Cava
Totus Tuus Cava prezintă arome strălucitoare de piersici, lămâie și coajă de portocală, cu o notă de lemn dulce. Vinul este concentrat, tactil și dens în gură, cu un caracter de sapă, pietros la aromele sale de citrice, fructe de sâmburi și anason. Arată bogăție și vivacitate în gură, iar finalul luminos este lung.