Tort cu condimente de păstârnac cu glazură de brânză cremă de ghimbir

Tort cu condimente de păstârnac cu glazură de brânză cremă de ghimbir
Această rețetă servește 16. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 326 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime. Dacă aveți la îndemână ienibahar măcinat, cuișoare măcinate, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Tort Cu Condimente De Păstârnac Cu Glazură De Brânză Cremă De Ghimbir, Tort Cu Condimente De Scorțișoară Cu Glazură De Brânză Cremă Și Ghimbir Confiat, și Tort de păstârnac cu trei straturi cu glazură de brânză cremă și rădăcini: Compendiul definitiv.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 177°.unt și făină tigaie de 13x9x2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Combinați făina, zahărul, ghimbirul măcinat, praful de copt, scorțișoara, 3/4 linguriță sare, nucșoară, ienibahar și cuișoare într-un castron mare; bateți pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Praf De GhimbirPraf De Ghimbir
IenibaharIenibahar
ScorțișoarăScorțișoară
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
NucșoarăNucșoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Bateți ouăle, uleiul, laptele și 1 linguriță de vanilie într-un castron mediu pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
OuăOuă
LapteLapte
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Se toarnă amestecul de ouă peste ingredientele uscate;se amestecă până se combină. Se amestecă păstârnacul și nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PăstârnacPăstârnac
NuciNuci
OuăOuă
5
Transferați aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Coaceți până când testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 25 de minute. Tort rece complet în tigaie pe raft.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
7
Bateți crema de brânză și untul într-un castron mare până se omogenizează. Bateți în ghimbir proaspăt și restul de 1/8 linguriță sare și 1/2 linguriță vanilie. Adăugați treptat zahăr pudră și bateți până când glazura este netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Ghimbir ProaspătGhimbir Proaspăt
GlazuraGlazura
VanilieVanilie
UntUnt
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Se întinde peste tort. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Revista