Tort cu condimente de păstârnac cu glazură de brânză cremă de ghimbir
Această rețetă servește 16. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 326 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime. Dacă aveți la îndemână ienibahar măcinat, cuișoare măcinate, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Tort Cu Condimente De Păstârnac Cu Glazură De Brânză Cremă De Ghimbir, Tort Cu Condimente De Scorțișoară Cu Glazură De Brânză Cremă Și Ghimbir Confiat, și Tort de păstârnac cu trei straturi cu glazură de brânză cremă și rădăcini: Compendiul definitiv.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 177°.unt și făină tigaie de 13x9x2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
2
Combinați făina, zahărul, ghimbirul măcinat, praful de copt, scorțișoara, 3/4 linguriță sare, nucșoară, ienibahar și cuișoare într-un castron mare; bateți pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Praf De Ghimbir
Ienibahar
Scorțișoară
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Nucșoară
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Bateți ouăle, uleiul, laptele și 1 linguriță de vanilie într-un castron mediu pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Ouă
Lapte
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Se toarnă amestecul de ouă peste ingredientele uscate;se amestecă până se combină. Se amestecă păstârnacul și nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac
Nuci
Ouă
5
Transferați aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Coaceți până când testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 25 de minute. Tort rece complet în tigaie pe raft.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
7
Bateți crema de brânză și untul într-un castron mare până se omogenizează. Bateți în ghimbir proaspăt și restul de 1/8 linguriță sare și 1/2 linguriță vanilie. Adăugați treptat zahăr pudră și bateți până când glazura este netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Cremă De Brânză
Ghimbir Proaspăt
Glazura
Vanilie
Unt
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Se întinde peste tort. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.)